Svadba v Thajsku

Ahojte, najde sa tu niekto kto mal svadbu v Thajsku alebo planuje?
Odpovedať
naozaj sa tu nikto nenajde?
Odpovedať
@paris1986 tusim kocka s nickom mauka mala v thajsku...
Odpovedať
ahoj, veru najde sa nakoniec:) vlastne o tom rozmyslam..ale idem si brat anglicana,,takze je to o to komplikovanejsie..uz som pozera miliony uradov, miest a tak..ale je to trochu zlozite svadba tam..aspom z toho co som zistovala..musis stravit najskor 2, 3 dni v bankoku koly vybavovacka a neviem nahodou ci aj nie po svadbe...ale inak thajsko vyzera uzastne....my sme rozmyslali ze si zaplatime wedding package a nech to mame z krku...ale aj tak sa uradom nevyhneme...a co planujes ty? uz si nieco vymyslela?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte dievcata, chcem sa opytat, ci ste nejako pokrocili v organizovani svadby v Thajsku. Ja s priatelom sa chcem brat v novembri a teraz sa snazime najst nejake info. Vieme ake papiere potrebujeme, ale oplati sa to viac obehat si urady sam alebo dat agenture, ktora to zariadi? Mate vybrate miesto? My rozmyslame nad Koh Chang, viete o nejakom dobrom hotely alebo agenture? Asi vela otazok, vsak? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@leelloo v Thajsku organizuje svadbu snad kazdy druhy rezort,takze najviac sa oplati kontaktovat priamo rezort,kt.sa vam zapaci,pozriet si ich wedding package ,a oni ti vsetko ostatne uz zariadia..vratane papierov...je to najpohodlnejsie a urcite lepsie,ako si platit zvlast nejaku agenturu...
Odpovedať
Profilova fotka
@mauka to viem, presla som uz dost stranok, ale su tam cenovo dost velke rozdiely. Agentura v Banghodu, ktora napr. vyriaduje iba papiere chce 12tis BHT a ina na ostrove chce 26tis BHT. A hotely na ostrovoch chcu za obrad okolo 40tis BHT min a je tam v tom zahrnutych kopec blbosti. Preto sa pytam, ci nema niekto skusenosti s nejakym fajn rezortom alebo hotelom, s ktorym sa da dohodnut na cene aj konkretnych sluzbach.
Odpovedať
Profilova fotka
no,to hej,rozdiely v cenach su velke..ja som si presla vsetky rezorty,co sa mi pacili,porovnala ceny a na zaklade toho vybrala..ano,a maju tam kopec blbosti,ale vzdy sa da dohodnut..ja som napriklad nechcela kadernicku ani vizazistku,tak nam to vymenili za hodinovu masaz pe dvoch a bolo to neskutocneee..aach :-) ..myslim,ze urcite sa da dohodnut,Thajci su velmi ustretovi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
treba hlavne skusat,nic za to nedas,ked napises priamo do rezortu a popytas sa...ja som takto kontaktovala mnozstvo,nie kazdy odpovedal alebo boli neochotní,tak uz aj na zaklade toho som vedela,ze tam urcite nie...
Odpovedať
Profilova fotka
@mauka tak to znie super, zacnem teda vypisovat :) a kde ste mali svadbu vy? a kolko vas to vyslo, ak sa mozem spytat :) my zatial rozmyslame nad Koh Chang.
Odpovedať
Profilova fotka
@leelloo My sme to mali na Koh Samui v http://www.kanokburiresort.com/ , a cely package s obradom a vecerou na plazi,foto ,video ,masaz,..nas vysiel cca 50 000 THB..ale bol to neoficialny obrad,kedze oficialny sme potom mali tu v kostoliku :-) ..v tom rezorte sme boli maximalne spokojny uplne so vsetkym,okrem videa..to ani nemali v baliku,ja som si ho vyziadala,takze to tak aj dopadlo,ze tam asi zavolali niekoho z dediny so 100rocnou kamerou :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vyzera to krasne aj tie svadobne foto, co maju na stranke :) akurat ze na Koh Samui v novembri dost prsi, takze tam to asi nebudeme riskovat. Ale dakujem za tip. Dufam, ze aj my najdeme skoro nejake krasne miesto, ved tych je tam dost :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahoj leelloo, pozeram ze tvoj príspevok je posledny v tejto diskusii, chcem sa spytat, podarilo sa ti nakoniec vybavit svadbu v thajsku? my planujeme svadbu v thajsku, ale radi by sme, aby dokumenty bolo mozne pouzit aj na sk, a aby sme nemuseli behat po bangkoku. Najlpesie aby to bolo v svadbnom balicku. Vedela by si mi poradit v tomto smere? dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte. Plánujeme na jeseň svadbu V Thajsku.. Chcela by som sa však popytat niekoho kto tam už svadbu mal ako to prebiehalo prosím vás? obrad by som chcela na pláži ale ako to je vlastne s oddavajucim? Angličtina mi moc nejde :-) ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte baby, ako Vám dopadli svadby v thajsku ?? čo odpoerúčate ísť cez nejakú agentúru alebo sa to dá zvládnuť len na blink ??? Ďakujem :)
Odpovedať
barborka4444 Ahoj. Plánovali sme svadbu v Thajsku, ale nakoniec sme sa jej vzdali. Je to komplikované, teda ak ju chcete mať oficiálnu. Sobáš z mníchom je iste veľmi pekný, ale oficiálne ťa zosobášia len na veľvyslanectve v Bangkoku. Našli sme aj agentúru, ktorá má v ponuke aj Thajsko, ale aj oni nám z dôvodu komplikácií radili vziať sa radšej doma a následne vycestovať.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte baby, je tu niekto kto mal svadbu v Thajsku???
Odpovedať
@alex1986alex Ahoj alex, mali sme svadbu v Thajsku, konkrétne na ostrove Koh Samui. Čo by si chcela vedieť?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
anett63 @prosim ťa, napíš mi podrobnosti o svadbe v thajsku...
Odpovedať
@anett63 prosim ťa, napíš mi podrobnosti o vašej svadbe v Thajsku.. ďakujem
Odpovedať
@alexandra0088 Ahoj,keďže sme cestovali mesiac po Thajsku na vlastnú päsť,aj voľba organizácie svadby bola menej štandardná. Pri rezervácii ubytka na ostrove Koho Samui sme narazili na slovenku žijúcu v Thajsku,ktorá popri inom organizovala aj svadby. Mali sme na výber z viacerých balíčkov. Vybrali sme si svadbu na vyhliadke, najskôr nasledoval budhistický obrad s mníchmi,potom obrat s ritualnym thajcom,potom dohodnuté fotenie. Balík obsahoval kvetinovú slavobranu so živých kvetov,výzdoba okolia,svadobná kytica plus kytica pre družičku, obed pre 4 osoby s pripitkom, transfer na vyyhliadku a fotenia,fotograf. Fotili sme sa na vyhliadke,v exotickej záhrade a nakoniec pri mori. Posielam pár foto.
Odpovedať
@anett63 jej ďakujem Ti krásne ❤ super fotky.. kedy to bolo a cca koľko to vyšlo..?
Odpovedať
Ahojte viete mi prosim niekto poskytnut priamo kontakt na cloveka ktory riesi vybavovanie svadby v thajsku v koh samui? My uz ubytovanie aj letenky mame kupene a potrebujeme pomoct s vybavenim nalezitosti spojenich so svadbou. Dakujeeeeem
Odpovedať
je taky obrad vobec platny aj tu u nas? kamaratka sa vydavala na male divoch a musela si tu spravit este jeden obrad aby malo ich manzelstvo ako taku pravnu formu aj
Odpovedať
Profilova fotka
@alicaniara t ma tiež napadlo, no podľa mňa to bude len niečo také zážitkové a nie akceptovateľné aj našimi úradmi. no ak sa náhodou mýlim, tak sa ospravedlňujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiež také niečo brala :D
Odpovedať
@alicaniara,nie obrad nie je platný u nás,ja som si vybrala túto formu obradu,samozrejme sa dá spraviť aj oficiálny,ale keďže sme cestovali po krajine,nemala som záujem behať po úradoch alebo platiť predražené balíčky v rezortoch. Na Slovensku sme mali obrad na urade, dokopy nás bolo 13.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@anett63 dobry den viete mi prosim dat na niekoho priamy kontakt co vybavuje svadbu letime 9.2 na Kosamui
Odpovedať
Hmmm to musi byt teda kraaaasa a tie fotkyyyy :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?