Svadba v Grécku v júni 2008. Ešte niekto?

Profilova fotka
Najde sa tu aspon jedno jedine stvorenie ktore tuzi mat svadbu mimo SR a najlepsie v Grecku ? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Grecko milujem, ale ako dovolenkovu destinaciu :-D i ked svadba tam musi byt zazitok... no kedze sme zo Slovenska,nejak mi prirastol k srdcu nas kusok zeme a preto som rada, ze to bolo tu, v horach a na jesennom listiiii 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Si zlata ze si sa ozvala. A aku si mala svadbicku ty? Podla predstav? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uplne Dominika :-D vyslo nam neskutocne nadherne pocasie - azurovo-modra obloha ako grecke more :-D sum jesenneho listia ako more, vona kvetov ako v Grecku :-D akurat fotky nemame z plaze ale zo zahrady Budatinskeho zamku a z lanovky vo Vratnej, cca 1300 metrov nad morom :-D planovali sme to a vyslo to.. jediny stres bol, ked nedorazil kameraman a doslova v hodine "H" sme zhanali nahradu :-| to neprajem nikomu zazit vo svadobny den :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Pozerala som tvoj album, peknucke fotky. Ako dlho ste svadbicku planovali? Inak to s tym kameramanom nezavidim, to musel byt stres s velkym S :-o nasli ste aspon kvalitnu nahradu?
Odpovedať
Profilova fotka
jej dakujeme za pochvalu :-D svadbicku sme planovali od marca, hlavne bolo potrebne zabezpecit salu, termin, video, cukrarku, foto a hudbu :-D a potom to ostatne... a vidis, kameraman sa na nas vykaslal, ani sa len neospravedlnil ani nic ]-( zohnali sme nahradu a sme s nou spokojni, bol to taky starsi pan, mali sme strach, ci bude vediet co a ako a nakoniec sme zistili, ze tocil nejake dokumentarne spoty pre telku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Byvas na fore casto? Nevies nahodou o nikom kto by planoval svadbu v Grecku buduci rok - v podstate hocikedy. Rada by som prezistila ci je to vobec realne :-(
Odpovedať
Profilova fotka
som tu casto (pocet mojich prispevkov o tom svedci :-D ) ale nic podobne som tu nevidela... viac-menej kecame s babami v septembri, predtym o pripravach, teraz o manzelstve... hm, pockaj, mozno sa niekto chyti... alebo... skusala si sa pytat len tak informacne v nejakych svadobnych agenturach? ci je to bezne?
Odpovedať
Profilova fotka
To je prave to, SK svadobne agentury nerobia Grecko ( aspon na nete som nic nenasla ), iba exotickejsie zalezitosti. Nasla som jednu cesku, ale ti chceli sialene peniazky :-S Prave som to xcela prebrat s niekym kto to ma uz za sebou, alebo planuje "na vlastnu past" :-) Ja nie som velmi typ na velku svadbu a iba male posedenie mi zasa pride smutne, tak sme premyslali urobit to takto netradicne a mat aj nejake zazitky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hm, jedine skusat nieco na internete.... alebo nieco zo strany Grecka, niekoho odtial, kto by to dokazal zabezpecit tam za lacnejsie peniaze. Ale to pojde zrejme tazko :-|
Odpovedať
Profilova fotka
V podstate by mi stacilo s niekym prebrat , ci je mozny sobas na velvyslanectve v Atenach a ak hej co, ako a kedy treba vybavit... :-) Skusim dat na tvoju radu a pockat, mozno sa niekto ozve ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Dominikaa,moj manzel zil v Grecku asi 2 roky pozna tam aj slovakov,tak sa ho mozem zajtra popytat ci sa tam nahodou niekto z nich nebral a dam ti vediet... inak my sme basnili ze tam pojdeme zit..ale potom otvorili hranice pre bulharov a rumunov...tak sme to zatial zavrhli...
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej super x-) by mi to veeeelmi pomohlo. Budem cakat .. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj dominika,asi som uz po termine(tvojom) ale moja svadba bude v Grecku,dufam ze tebe vysla podla planu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) :-) takze to vyslo prave som si pozrela tvoj album,Santorini poznam,dodatocne gratulujem!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj moni, dakujem za gratulaciu ;-) svadbicka vysla, ale vybavit to bolo teda dost zaujimave :-D aaaale podarilo sa! A mame neskutocny zazitok, strasne tam bolo krasne a aj cely obrad bol paradny :-) Prajem nech sa vam vsetko podari zorganizovat podla predstav ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to ta chapem , zorganizovat v Grecku hocico je obcas nadludsky vykon,ale vam to vyslo na 100% takze si ma aspon motivovala,ze vsetko sa ked sa chce ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte kocky, tak ja sa k vam pridavam, tiez planujem svadbu v grecku a naozaj neviem kde zacat :-( inac-Dominika gratulujem k vasej dream wedding =nice :-D ako je to s hostami? prisla aj cela rodinka zo slovenska? a monika? kedy planujete vasu svadbicku?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@dominikaaa ahoj,..prosim ta ake doklady ste potrebovali na svadbu a aky postup ked ste prisli tam?Dakujem moc
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@monikapaal ahojky.. kde ste mali svadbicku? mohla by si mi poradit, ze ake papiere treba vybavit? dakujem velmiiii pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinusicka ja som si sice brala Greka ale nie v Grecku my sme mali nakoniec svadbu na Sk , ak je to aj tvoj 'pripad' rada poradim.Daj mi kludne vediet sem alebo do IP ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?