Svadba v exotike bez najbližších

Profilova fotka
nebolo vám ľúto, keď ste mali svadbu ďaleko od domova, v exotike, prípadne na tajno?..... teda bez rodiny a priateľov? v jednom z najkrajších momentov vášho života nestáli pri vás.... stojí ta exotika a tajnosť za to?
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci to stoji za to, ale ked som len tak davala najavo bo som chcela vediet co by nato povedali doma ked tak spravim, tak mamka zamrzla a povedala, ze otec by sa urazil, a ze preco ona by rada bola pri tom a pomahala, ze svadba sa robi skor pre rodinu ako pre nas dvoch, a potom mozeme ist na dovolenku...takze svadba bola s rodinou a kamaratmi taka ta klasika...takze o chvilu o necely rok si urobime tu nasu v "exotike" a bude aj vlk syty a koza cela :-) pro forma to tam bude, a usetrime vybavovanie papierov vlastne...snad nam to tak teda vide...;-) som rada, ze ma mamka tak spracovala bo ked sa pozriem na tie fotky ako sa ludia uprimne tesia a su z nas stastny tak to za to stalo :-)
Odpovedať
moja znama to tak urobila, ze sa natajnasa vydávala s priatelom v Prahe a rodicia jej to nedokazali odpustit dlhe roky...ja som sa tiez svojej maminy pytala, co by ona ta to povedala, tak ta vobec s tym nesuhlasila...
Odpovedať
Moj bratranec sa ozenil na Slovensku, ale bez rodiny a rodicov to este dlho mrzelo. Mojej rodine (a vlastne ani sebe) by som to neurobila.
Odpovedať
Profilova fotka
@1marry1 rodičia nás chcú odprevadiť k oltáru, dať nám požehnanie.... sú dôležitou súčasťou nášho života.
Odpovedať
kedze žijeme v zahraniči svadba bude bez rodiny ale ked vratime na sk urobime ešte jednu velku rodinnu.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez mali s tymto problem, tak prvu svadbu sme mali v Cine kde bola iba manzelova rodina a teraz na buduci rok chystame druhu na Slovensku. Viaceri sa ma pytaju, ci nam to za to stoji, ale ja si myslim ze je to jedinecna prilezitost dat dohromady vsetkych na ktorych mi zalezi.
Odpovedať
Profilova fotka
keby som sa mala ešte niekedy v živote vydať, tak určite chcem svadbu niekde na nádhernej pláži, bez stresov, bez xy mesačných príprav.... v jednoduchých letných šatách, žabkách a kvetom v rozpustených vlasoch...To by bol sen x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
my sme najprv chceli doma s rodinou ale kedze moja rodina nam zacala do toho kecat koho pozvat a koho nie a kde a ako a co jest a jeho rodina sa neznesu nakolko sa minuly rok rozvadzali a jedna babka vykrikuje na druhu ze je k... tak sme sa rozhodli ze sa vezmeme but tu v anglicku a pojdeme na kubu alebo sa vezmeme na kube a potom im posleme fotky...ako nech mi to pre mna za mna neodpustia do smrti ale ja si rok zivota nepokazim pripravami na svadbu aku nechcem a potom sa tam jeho rodina pozabija...kaslat na nich ked su ako male deti
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to mali naplánované, zaplatené... nevyšlo to síce, ale ak by som na to znovu mala prostriedky, neváhala by som ani sekundu. rodinu mám takú akú, to nezmením, takže nemrzelo by ma to. mama vie že o tom som snívala vždy, po zrušení našej tajnej svadby (po rozchode) som sa priznala a vôbec by ju to nemrzelo, vždy mi hovorila že o starosť menej... každý má na to iný názor :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?