Svadba s príslušníkom Amerických ozbrojených síl na Slovensku

Prosím máte niektorá s skúsenosti zo svadbou s americkým dôstojníkom? Chceme sa vziať tu na SK počas jeho doovolenky. Netuším vôbec čo to obnáša,čo všetko treba vybaviť,čo bude potrebovať on,aké doklady,dokumenty. Budem vďačná za akékoľvek rady alebo tipy.
Odpovedať
@emhaa Minule som citala o podvodnikoch z akoze americkej armady, ked si iba pisu cez facebook, vsetky fotky a udaje falosne, nahovoria ta na svadbu a potom to zacne - potrebuju peniaze, lebo potvrdenie, lebo povolenie, lebo ho nepustia z armady a pod. a ty prides o vela vela penazi a svojho draheho nikdy neuvidis. Dufam, ze to nie je tvoj pripad, ze sa skutocne poznate, ze ste sa naozaj videli (nielen raz) a ze sa nenechas nachytat.
Odpovedať
Hej viem o tom. Nie môj prípad je iný. Videli sme sa aj sa poznáme :-) .
Odpovedať
@emhaa Pytala by som sa u nas na matrike, oni ta odkazu kde treba, pripadne na americkej ambasade a snubenec nech sa opyta doma, co potrebuje na svadbu v europe. Kde budete potom zit? Podla toho vam treba potom overovat sobasny list a pod.
Odpovedať
@emhaa Byvala spoluziacka si brala americkeho vojaka, ona zila v usa isty cas, mali svadbu tam a potom prisli na chvilu na slovensko a mali tu cirkevny obrad aj hostinu pre rodinu. Ziju ale tam, takze ona to mala opacne.
Odpovedať
Chod sa popytat na urad, oni ti najlepsie budu vediet povedat co vsetko treba na to. A aj zijete spolu?
Odpovedať
Profilova fotka
ako akykolvek cudzinec potrebuje rodny list, potvrdenie o osobnom stave (slobodny, rozvedeny, atd.) Ak je rozvedeny alebo vdovec, tak aj potvrdenie o tom. A potvrdenie o trvalom bydlisku. Ci potrebuje este nieco dalsie, to uz neviem, ale minimalne tieto doklady urcite. Vsetko samozrejme uradne prelozene.
Odpovedať
Tak to co napisala maggie6 je asi taky zaklad, co potrebuje kazdy cudzinec ale asi budete musiet ist aj na matriku a tam sa spytat lebo to asi nebude len tak. Aby ak bude potrebovat nieco take specialnejsie si to stihol vybavit kym pride sem lebo potom asi len tak neodbehne nazad
Odpovedať
Neviem ci sa tu najde niekto, kto bol presne v takej situacii ako ty takze asi najlepsie urobite ked sa aj ty aj on popytate kazdy v svoje krajine aby ste v tom mali jasno. Lebo podla mna tetusky na matrike nebudu moc vediet co robit v takej situacii takze by bolo dobre keby sa k tomu vyjadrili aj uradnici u nich.
Odpovedať
Vy chcete potom zostat zit na Slovensku ci chcete ist k nemu? Lebo ak chcete ist tam tak je asi zbytocne aby ste si vybavovali sobas tu. Ale suhlasim, ze by sa asi mal popytat aj on, nech sa na nic nezabudne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?