Svadba na Mauríciu - hotel Tamassa

Ahojte kočky. Planujeme svadbu v tomto hoteli. Máte s ním niektorá skúsenosť? A vedeli by ste mi prosím poradiť najvhodnejšie obdobie na svadbu. Ideme aj s 5a pol ročnou dcérkou a radi by sme, aby si to aj ona užila :-) milujeme slnko a teplú vodu :-D ďakujem všetkým za rady..
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat svadbu na Mauriciu 28.03.2014 ...agentura nam odporucala marec - lebo je tam najmenej dazdivych dni, ale ze dobre je ist aj oktober - december --- to je po ich zime akoze (zima 25 stupnov) :) a ze sa da ist az do maja... Najteplejsie je februar - marec, ale zase februar ma viac dazdivych dni... Uz mame vsetky formality vybavene, uz tearz len zhanam tie svadobne veci :) My ideme do hotela Le Mauricia .. Ty uz mas zajednane, prezrete, nacenene nieco ? :)
Odpovedať
Ahoh littledesire :-) Ďakujem za odpoveď. máme ponuku na hotel tamassa ale stále ešte niečo doladujeme. Chcela som sobáš 4.4. ale tento termín už žiaľ voľný nie je. :-( zoberiem asi nejaký voľný termín začiatkom apríla. Letíte z Viedne?
Odpovedať
@zalema nie, my letime z prahy kedze nam to tak odporucala agentura, ze vraj su lacnejsie :) My sme zacali vybavovat zaciatkom januara cca aby sme stihli vsetko zariadit.. takze cca 3 mesiace dopredu ;) April je tiez super termin :)
Odpovedať
Nám v agentúre povedali že stačí 6 týždňov pred odletom tak uvidíme. Tiež zvažujeme Prahu (pre nás troch je to o 435€ lacnejšie) aj keď sa mi zdá tá cesta tam nekonečná :-D Do Viedne to je na skok ;-) A šaticky už máš? Moja predstava boli také princeznovske s dlhým závojom - ale to som ešte nevedela že sa rozhodneme pre svadbu "v raji" :-D budem musieť sa poobzerať po niečom ľahšom ;-) :-N
Odpovedať
@zalema hej staci 6 tyzdnov predtm dodat dokumenty, ale nove rodne listy vyziadat, dat overit fotokopie, ddat to prelozit, poslat :) ja som to aj tak myslela ze saty si najst, doplnky, atd :) Saty mam, tiez som dakedy chcela princeznovske dlhe s katedralnym zavojom, ale v tom by mi tam bolo teplo :)mozes pozriet moj album mam tam uz aj rekvizity na fotenie co som si nakupila :) aj doplnky niektore :) Ty uz mas saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, no my sme mali svadbu 29.4.a ani raz nam neprasalo a boli sme na severe ostrova ;-)
Odpovedať
Absolutne žiadne :( predstavu mám ale akosi stále nie je čas ;-( ;-( ale už je najvyšší čas pustiť sa do toho ! Cez akú agentúru ste išli? My to riešime cez SvR ..
Odpovedať
@zalema no to teda je najvyssi cas :) my sme tiez v podstate cez svadby v raji ... cize je to Travel &Business centre cestovka :) Hladali ste aj inde? A na kolko dni chcete ist?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky... tiež sme plánovali svadbu na mauríciu, no zrušila sa, preto predávam šaty... boli šité na mieru, sú ľahké, stovrené na svadbu v raji :-) ak by ste mali záujem :-)
Odpovedať
@hlaura pošleš foto do správy? Dikyy
Odpovedať
@littledesire nakoniec sme sa tiež rozhodli pre odlet z Prahy... ideme iba na 7noci na dlhšie ma žiaľ z práce neuvolnia :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@zalema mám foto v bazáriku ale môžem odfotiť aj lepšie, to sú fotky iba s mobilom
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte. My sme mali svadbu na Mauriciu v hoteli Le Victoria 10.12. Bolo to neskutocne. Najlepsie rozhodnutie :) Krasna romanticka svadba, vynikajuca svadobna koordinatorka a vsetko hlavne bez stresu :) Tiez predavam saty. Citila som sa v nich veeelmi pohodlne a vsetci mi ich tam chvalili. My sme boli 10 noci. Leteli sme z Viedne cez Pariz. Pariz - Mauricius 12 hodinovy let, ale zvladli sme to. Vybavovali sme to cez svadby v raji (Travel & Business centre) v BA. Odporucam p. Zjavkovu, ktora nam vsetko promtne vybavila a trpezlivo vysvetlila. Odporucila nam aj fotografa, s ktorym sme boli velmi spokojni.
Odpovedať
@zalema My ideme tiez tak, tiez kvoli praci, ale nevadi :) @b_m Mas aj nejake fotky ? My ideme Praha - Dubaj 6 hodin a Dubaj - Mauritius 4 hodiny, tak tiez dufam, ze to prezijem :) Ja som zas vybavovala cez p. Petreje z BA, tiez velmi prijemna. Akeho ste mali fotografa ? Daniel Villiers? My sme tiez o nom premyslali, nakoniec sme si vybavili Andy Michel (www.ido.mu) - som zvedava aky bude :)
Odpovedať
@littledesire Mali sme Daniela Villiersa. Boli sme velmi spokojni. Po foteni nam ukazal fotky, napalil na CD a spravil pekny album. Tie fotky na CD pretriedil a niektore aj upravil, napr. ked bol na fotke niekto na lehatku a pod. My sme svadbu riesili dost na poslednu chvilu a letenky cez Dubaj uz neboli. Urcite budete mat pekne fotky, uz len to prostredie :) Par fotiek mam v inzerate so satami. Ach hned by som si to sla zopakovat :)
Odpovedať
@b_m my to riešime s p.Zjavkovou ;-) úžasná a ochotná osôbka :-) :-) tiež nám odporúčala Daniela. Môžem sa spýtať aký balíček ste si zvolili a za koľko? A počasie ste mali aké?
Odpovedať
@zalema Od Daniela sme si vzali ten tusim vacsi balik, aj s albumom. Fotil uz aj pripravy, ako sa manzel chysta na izbe, mna u kadernicky a vizazistky a potom aj moje pripravy. Na svadobnny den sme mali polooblacno :( Inak odporucam ten vacsi balicek, aby Vas mohol pofotit aj pri zapade slnka. Odporucal nam sice fotenie este aj pred obradom, ale nechcela som aby ma moj muz predtym videl a svadobna koordinatorka to vsetko zariadila tak, aby mal prekvapenie, cize stal pred "oltarom" chrbtom ku mne ako som prichadzala, pritom hrala krasna hudba. Bol to najkrajsi okamih, ktory nas oboch velmi dojal,.
Odpovedať
@b_m ahoj prosim ta mozem mi napisat kolko taka svadba asi priblizne vide aj zo vsetkymi papiermy?tiez rozmyslame nad svadbou na Mauriciuse len neviem kolko ....eur musim urcite ratat...okrem siat a prtienkov??a co s atyka prekladu papierov mate neake doporucenia co robia trosku lacnejsie??moze byt aj privat tlmocnik alebo maju aj agenturi neakych k dispozicii??dakujem Mirka
Odpovedať
@muriel21 nas to vyslo necelych 5000 € okrem siat a prstenov. Boli sme v hoteli Le Victoria. Prekladatelia maju priblizne vsetci rovnaku cenu. Uctuju si za normostranu. My sme si dali preklady robit u www.tlmocnik.sk. Cenu si uz nepamatam, ale bolo to rychlo. Vsetky papiere su uz v cene zajazdu. Treba este ratat, ze nieco miniete aj tam.. na nejake vylety a pod.
Odpovedať
presne aj my sme tak ratali do 5000eur :) super dakujem za tvoju rychlu odpoved..mas aj dake fotky?? a na kolko dni ste boli?? ja si teraz pisem z tou Rebekou Petreje a zatial nam ponukla viacero hotelov ale ten vas sa mi velmi paci..takze este musim urcite ratat dalsich cca 300eur len za preklad?a fotografa ste mali v cene ci este extra?pocula som zevraj ten Daniel je naj a vela parov si ho chvalia :)
Odpovedať
@b_m a este jedna otazka co sa tyka dovolenkarov nevadilo vam to ked ste sa brali alebo fotili na plazi??myslim ze tam asi clovek sukromie nema :)
Odpovedať
@muriel21 inak hotely su tam vsetky pekne.. je tazke vybrat. Za preklad sme dali cca 70 €. Fografa sme mali Daniela,ktoreho aj v agenure odporucaju. Zobrali sme od neho ten vacsi balik, v ktorom foti uz aj pripravy a dostali sme aj hotovy album s upravenymi fotkami. Zopar fotiek mam v bazariku, v ktorom predavam saty. Su vo velkom rozliseni a nechcelo sa mi ich pracne zmensovat po jednej, aby som ich sem mohla dat. A co sa tyka dovolenkarov, kazdy den je tam svadba, takze ani dovolenkari to uz neberu ako atrakciu.. a tie obradne miesta su trosku mimo.. nie su v strede plaze.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Takže my sme si vybrali Le Victoriu a termín 5.2.2016. Veľmi sa bojím že bude pršať, to sa žiaľ dopredu nedá predpovedať, len som chcela čím skôr a vybavovať sme začali pred Vianocami. A potom rýchlo popracujeme na bábätku, Takže som musela využiť dva mesiace ktoré nám dali počkať po neúspešnom tehu :(
Odpovedať
svadba na Mauri...........nezabudnutelný zážitok..........máme len 4mesiace po,ale stále máme spomienky na všetko tam strávené.Odporúčam všetkým.....my sme boli cez BM...bezkonkurenční.Všetkým čo idú prajem krásnu svadbu ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@b_m dobry den,mozem sa spytat kolko vas vysla ta svadba na Mauriciu?
Odpovedať
@moncicak1310 necelych 5000 eur
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@italy2 ahoj, cez akú cestovku ste mali svadbu na Mauriciuse?
Odpovedať
@mahulena23 ahoj ,BM z CZ
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?