Svadba v kostole. Čo treba?

Baby nepoznáte nejakého farára, čo by zosobášil aj bez toho, aby sme mali s priateľom 1. sväté prijímanie a birmovku? Sme iba pokrstení.
Odpovedať
Ahoj Aďka, bez krstu a bez birmovky to asi nepôjde,ale to nie je problém, veď prímanie aj birmovka sa dajú dorobiť ;-) držím palce
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Priatel ma sice vsetko, ale ja nemam ani krst a o 2 tyzdne mame sobas v kostole. Az po svadbe si budem robit krst. Po obrade mame este krst mojho synceka.
Odpovedať
adka12 ak nemate ani jeden ani jednu sviatost budete mat vazny problem sa v kostole zosobasit. Museli by ste natrafit na fakto ochotneho knaza ktory by vam pomohol s vybavovackami a povoleniami. Ked by ste aspon jeden mali vsetko a druhy nic, bolo by to jednoduchsie takto vsak neviem. Drzim paste a vela trpezlivosti.
Odpovedať
Profilova fotka
adka myslim ze ked ste obaja pokrsteny tak by s tym nemal byt ziadny problem. Bez krstu by to urcite nebolo mozne mat svadbu v kostole. My chystame tiez svadbu v kostole ale moj drahy nie je ani pokrsteny takze neviem. Ja mam vsetko co k tomu treba. Nasi to dostali za ulohu vybavit lebo o svadbe na urade nechcu ani pocut. Tak sme im dali ulohu ze ked to vybavia svadba bude v kostole.
Odpovedať
Adka u nas staci aby si mala krst. Chodil s nami na pripravku taky par, ktory mal len krst a nemuseli si ostatne dorabat. Takze sa radsej spytaj na fare, ale ja viem ze je to takto.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, zaklad je krst a to mate ;-) Da sa vybavit dispenz - to viem ze sa urcite da v pripade jedneho - neviem ako to je v pripade oboch...Najlepsie je zajst do kostola kde by ste chceli mat svadbu a poptytat sa konkretne tam. Je vela dobrych kaplankov, fararov, co ochotne pomozu a poradia..(Nezlakni sa prvych papierovaciek)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?