Svadba v Dóme svätého Martina v máji 2014

Ahojte kočky, je tu niektorá, ktorá bude mať obrad v maji 2014 v Dóme sv. Martina? :-)
Odpovedať
@kiki2405 my mame v septembri. Nieco konkretne zistujes?
Odpovedať
@sslavulka Ahoj, nie nie, len som sa chcela podelit o zazitky, zaciname navstevovat predmanzelske sedenia, mozno som sa chcela poradit ohladom hudby, ci ste uz nieco riesili s organistom, ci budete mat vlastnu vyzdobu, kedy zacnete vybavovat povolenie vstupu aut pred kostol a tak :)
Odpovedať
@kiki2405 my sme este tak daleko nepokrocili, ale drzim prsty, aby sa ti podarilo skontaktovat s parmi, ktore maju svadbu v tvojom termine. My sme dostali kontakt na par, ktory bude mas sobas ten isty den, ak by sme chceli vlastnu vyzdobu, aby sme sa teoreticky s nimi dohodli na nakladoch. Vstup aut asi az ked budeme mat definitivne jasne, ktore auta pojdu, lebo predpokladam, ze je to na konkretne SPZ. Ale potom rada uvitam tvoje odporucania vo vyssie spomenutych veciach :-).
Odpovedať
@sslavulka @kiki2405 A nad nejakým sláčikovým kvartetom ste nerozmýšlali?...Teraz to tak frčí..dať si niečo iné do kostola na obrad..a musím priznať že je to naozaj romantické..ale záleží na vkuse každého :)..ale keby ste chceli pomocť tak vám kľudne dám na nich kontakt..niekde ešte mám ich číslo :) alebo e-mail..
Odpovedať
@dzulia17 ahoj, pre mna je kostol spojeny s organom, takze slavikove kvarteto urcite nie. dakujem.
Odpovedať
No ved hovorím,ž je to vec vkusu...aj organ má svoje čaro...ale musí to byť kvalitný organista..ale zase teraz sú už aj takí šikovní organisti čo zahrajú aj moderné :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?