Sobáš v "hrubom kostole" v Trnave

Profilova fotka
Čaute ženy :) Poskytli by ste mi info - na koho sa mám obrátiť, keď chcem sobáš (bez omše)? Podelíte sa somnou o skúsenosti? Či sa vám to podarilo vybaviť bez problémov, koľko trval sobáš atď, či sa vám páčilo...Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nevidím v tom žiaden problém, stačí zbehnúť na farský úrad (tuším 3 dom od kostola) a dohodnúť termín. Čím skôr, aby ste si mohli vybrať čas. Sobáš trvá cca 15min, podľa toho či budeš chcieť spev. My budeme mať sobáš na záhrade v júli.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, väčšina našich neviest preferuje sobáš bez omše, v prípade omše sa to zvykne dosť natiahnuť... Kostolík je naozaj krásny viac krát sme tam robili výzdobu, prajeme krásne svadobné prípravy ;-) Agentúra Výzdoby.sk Trnava
Odpovedať
sobáš v kostole si dohodneš na farskom úrade, ako píše jarkova, či s omšou alebo bez omše sa potom dohodneš s kňazom, ktorý vás bude sobášiť. tiež som mala bez omše, aj keď kňaz sa nás snažil nahovoriť na omšu, že je to tak oveľa krajšie. ja však som nechcela, a obrad je krásny so spevom, speváčku treba zaplatiť, ale odporúčam, bolo to dojímavé.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za informácie :) ale som v šoku z toho, že sobáš bez omše trvá 15 minút, ozaj dosť máličko. takže možno si tú omšu rozmyslím, ak nebude trvať viac ako hodinu...no musím tam teda zájsť, nech sa mi ujde sobáš v nejakom rozumnom čase :)
Odpovedať
no u nás sobáš trval cca 25 minút, keďže sa aj spievalo. úplne to stačilo, pretože sme mali omšu až o 17.00. potom ešte vinšovačky a fotenie pred kostolom... celé sa to dosť natiahlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@keiperka sobáš sa omšou trvá skoro hodinu ,ale musíš rátať aj gratulácie...hodka a pol určite...ale v "hrubáku" to ide ako na bežiacom páse :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?