Šaty s veľkou vlečkou a usadenie svedkov v kostole

Nevesticky casto som videla ze svedkov v kostole usadili za novomanzelmi-ako je to vsak mozne riesit ak ma nevesta saty s krasnou velkou vleckou a teda chce nejako k svojmu miesto dojst a nechat aj vyniknut dlhu vleku za sebou ako tam bude stat..kde sa v takom pripade da usadit svedkov? Cely cas po stranach - zlava a zprava novomanzelov? Lebo budem potrebovat vela miesta (nevedela by som sa pomestit medzi tie stolicky aby som cez ne presla, plus chcem aby ten prichod bol dostojny a aby mi vynikla volne polozena vlecka na zemi :-) Ako ste to riesili? Ako sa to riesi prosim? :-)
Odpovedať
skus trochu pouvazovat, kym zacnes novu temu :-S .... svedkovia nemusia sediet nalepeni na vas, mozu mat aj dvojmetrovy odstup....stolicky pre svedkov (pripadne len jedna) sa mozu odsunut, aby si ty zazila velkolepy nastup a saty neutrpeli...potom si ju svedok zase prisunie, aby sedel za vami, a je to, problem vyrieseny... tato stranka je super, ale vela dievcatam ubera samostatny usudok....
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka Ženích a nevesta môžu kľudne sedieť na stoličkách sami, je to tak vlastne aj krajšie, a svedkovia - ako píšete - môžu sedieť napr v laviciach/stoličkách po bokoch vpredu. Dnes to tak praktizuje dosť veľa párov, hlavne asi z tej estetickej stránky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ked to nie je vo vseobecnosti zauzivane, je dokonca spravnejsie, ak snubenci/buduci novomanzelia sedia zvlast a svedkovia sedia v ramci ludu, len trosku vpredsie. Ich hlavnou funckiou je podpis na konci sobasu a teda k tejto milej povinnosti nemusia sedie cely cas pri manzeloch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?