Nástup do kostola

Baby aky je najlepsi nastup do kostola? Ja som chcela povodne, aby sme sli s priatelom my dvaja, pred nami nejaka druzicka s lupienkami ruzi a pod. Lenze rodicia chcu, aby isiel priatel s mamou, potom ja s otcom. Jedno mame iste, ze ked vojdeme, uz budu vsetci sediet v kostole. Ako mne sa tiez aj ich napad pozdava, lenze bojim sa, ze sa tam rozplacem, ked tam tak budem oproti ist, neviem je to ako z filmu :)) poradte, ako ste to mali vy? co je lepsie?
Odpovedať
my sme nad tym tiez premyslali, ze ako... svokra chcela tak, ze najprv my a potom rodicia, co moja mamka hned zamietla..ze ved predsa vsetci tam uz maju byt a ja ako nevesta pojdem posledna... ved ja som ta hviezda.. takze to budeme mat tak, ze hostia uz budu sediet, pojdu svedkovia, zenich s mamou a tak ja ako nevesta s mamkou(kedze otca nemam).ma niekto inu skusenost, alebo nazor?
Odpovedať
Profilova fotka
My to budeme mat tak isto ako venad. Chcela by som aby sli prv druzicky s druzbami co su vlastne 2 pary a potom svedkovia, svokra s nastavajucim a potom ja s otcom . A tiez som za aby tam uz ostatni sedeli :))))
Odpovedať
Ahojte baby, tak jasnacka, ze hostia by mali byt v kostole skor ako vy :-) Vsetci sa budu tesit na to ako popri nich prejdete. Vacsinou sa chodi s rodicmi, zenich s mamkou, nevesta s tatkom,no uz som videla aj take, ze sli obaja rodicia. Ja otca nemam takze so mnou pojde mamka. A zas drahy je tatkov milacik, tak mu skusim navrhnut aby siel s obomi rodicmi, nech ma tatko zazitok. Sice sa doreve ako maly...ale budu to slzy stastia. :-D Mam male sesternice a bratrancov, boli by krasne 2 pary a chcela by som aby sli prvi. Potom som sa este nerozhodla, ci pojde druzina a az tak mi so svedkami,alebo pojde druzina az po svedkoch. Aj tak mi do toho bude kecat moja draha polovcika, tak uvidim, co povie a tak sa rozhodnem. Ale to uz je nie velmi podstatny detail. ;-)
Odpovedať
Tak ja mam tiez tie problem, ocko mi zomrel a nechcem aby ma viedla mama.. takze ked sa nic nezmeni, tak pojdeme spolu s nastavajucim a rozmyslam ze aj farar, kedze to je kamarat :) ... noo uvidim ako na to zareaguje svokra :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?