Modrý Kostolik v Bratislave. Koľko je poplatok za cirkevný sobáš?

Profilova fotka
ahojte :) chcem sa spýtat , ci neviete kolko je poplatok za cirkevny obrad v Modrom kostoliku? bo som pocula take take cifry od 50-330 eur. :-D vdaka :)
Odpovedať
Je netaktné púšťať fámy a informácie z tretej ruky do sveta /osočovanie/. Opýtaj sa priamo v Modrom kostolíku.
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem.. no ved preto sa pytam, nechcem nikoho osocovat!! kludne aj stiahnem otázku.. :) lebo priatelova sesternica platila velmi vela, a pred par rokmi.. tak ma to dost soklo , ked mi to vcera povedala :) no spýtam sa radsej tam :)
Odpovedať
nic nestahuj, je to dobra otazka a isto pomoze aj inym nevestam :) neviem preco pan tak reagoval, ale asi by si sa nepytala, keby si si bola ista, ze je to cena ktoru spominas... istotne je najlepsie spytat sa tam,ale poucovat niekoho za otazku v ktorej je uvedene, ze som nieco pocul sa mi nezda prave moc vhodne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 my sme za obrad neplatili nic. Neviem, odkial mas tieto informacie, nam tam kaplan povedal, ze za vysluzenie sviatosti sa ziadne poplatky nevyberaju. To, ze sme nechali par penazi kostolnikovi a organistovi, ktori tam prisli vo svojom volnom case, to je druha vec, to ale nie su poplatky za obrad. A viem, ze rodicia a niektori pribuzni davali nieco "do kasicky", ale to je uz kazdeho sukromna vec, neviem, kolko to bolo a ani nechcem, to uz je na kazdeho rozhodnuti. ;-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte je tu niekto aktualny z modreho kostolika? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?