Malý kostolík v Bratislavskom kraji

Potrebovala by som poradiť. S priateľom obaja chceme mať svadbu v kostole, lenže nevieme v ktorom. Síce je mi najbližší Blumentál kedže tam najčastejšie chodím a všetky predchádzajúce sviatosti som mala tam ale chceme iba malú svadbu (okolo 30 ľudí) a Blumentál je na to príliš veľký a ja by som chcela mať svadbu v niakom malom útulnom kostolíku lenže žiaden taký nepoznám. Nemusí to byť kostol priamo v Bratislave ale aj v jej okolí. Prosím ak viete o niakom malom kostolíku kde sa môžu konať svadby, napíšte mi kde je. Vopred veľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
a Modry kostolik ta nezaujal? je myslim na Bezrucovej a ten je super na take mensie svadby.
Odpovedať
K nemu nemám veľmi dobrý vzťah. Aj z vlastnej skúsenosti viem, že tam ide skôr o peniaze ako o vieru. Viem, že v tejto dobe je to dosť bežné, ale aj tak... Nemala by som počas svadby dobrý pocit, že som tam. Mne by sa páčil aj niaky ošarpaných dedinský kostolík, hlavne aby mal takú milú atmosféru :)
Odpovedať
Ahoj. My máme svadbu v kostole v Grinave. Je tam skvelý p. farár Mika. Kostol je malý a útulný. Je pri hlavnej ceste, ale vedie k nemu taká kamienková cestička a aj okolie je veľmi pekne upravené. Posielam link http://www.farnost-grinava.sk/galerie...
Odpovedať
Ďakujem vám obom za tipy :) Myslím, že si cez víkend spravíme do Grinavy výlet a pôjdeme ho omrknúť :)
Odpovedať
@nikola36 Ale 04. októbra je termín obsadený :-) Neviem , kedy máš termín sobáša.
Odpovedať
Tak keďže ešte nemáme kostol nemáme ani presný termín :) Prisposobíme sa potom voľným termínom :) Tak ale už viem, že 4. októbra to určite nebude :D A nevieš či tam niekde buď v Grinave, Pezinku alebo v Jury nie je niake pekné miesto na oslavu? :)
Odpovedať
Profilova fotka
kostol na Teplickej v Novom Meste v BA sa mi zda byt utulny :) rada tam chodim a je tam uzasny farar, taky mladik...treba ho zazit...
Odpovedať
Ďakujem aj za ďalší typ :)
Odpovedať
@nikola36 V Pezinku bývajú svadby vo Vinárskom dome alebo v hoteli Kriser. V Grinave je kúsok od kostola reštaurácia Karpatka (robia sa tam čisto iba oslavy, svadby, rodinné posedenia). My máme svadbu v Slovenskom Grobe v kultúrnom dome. S týmito miestami mám dobré osobné skúsenosti :-) Skús ešte pozrieť aj recenzie na MS. Určite si niečo vyberieš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pozri kostol sv.Mikulasa v Jarovciach.. prijemny par farar Mario akurat minuly tyzden oddaval mojho svagra, a my sme sa tam brali pred 4 rokmi.
Odpovedať
Profilova fotka
sestra bude mat v Lamaci, je tam nejaky maly kostolik, s atmosferou :)
Odpovedať
Ďakujem vám, idem to všetko popozerať :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?