Mali ste cirkevný sobáš niekoľko rokov po civilnom?

ahojte, chcem sa spytat, mali ste niektora civilny sobas a niekolko rokov na to ste sa rozhodli pre cirkevny? sme spolu 7 rokov a uvazujem, ze by sme sa aj v kostole vzali.
Odpovedať
@yollanda ... my sme mali sobáš cirkevný a veľmi veľmi Vám držím palce, aby ste tak urobili. Bude to veľmi krásne ... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
viem,že sa to dá spraviť..choď sa informovať na faru za farárom...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja krstna to tak mala, a bolo to bez problemov, len sa treba informovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez budeme mat cirkevny sobas po 7 rokoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja babka s dedkom mali po 35 rokoch a bolo to fakt pekne
Odpovedať
v poslednej dobe sa s tým stretávam často v svojom okolí väčšinou to je z dôvodu že nevesta je tehotná tak sa vezmú len na úrade formalita ... a potom po porode "vystroja" velku svadbu v kostole so všetkým ja osobne nie som toho zástancom raz ked sa vezmeme na urade tak načo sa budeme brat znova v kostole ? ..... ked chcem svadbu v kostole tak ju spravim hned v kostole no neviem ja tomu neviem prísť na chut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No asi preto, ze je to poriadny rozdiel...ked niekto nechape, preco aj svadba v kostole, je to asi preto, ze jednoducho nedostal dar viery a tak mu ten obrad nic, okrem romantiky nehovori... yollanda...srdecne Vam blahozelam k takemuto rozhodnutiu a verim, ze Vam to vyjde presne tak , ako si zelate :) Je to velmi mile, nieco ako obnovenie manzelskeho slubu a som si ista, ze to velmi posilni vas vztah :) Drzim palce, aby ste pri tom planovani stretli len samych milych a chapavych ludi, predovsetkym knaza :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?