Kde v okolí Žiliny robia predmanželské náuky?

Profilova fotka
Viete mi prosím poradiť, kde v okolí žiliny robia predmanželské náuky, okrem žiliny... ??? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Čadca, trva to 1 den od rana do vecera, sobota. Terminy su asi kazdy mesiac. My sa tam chystame, ale este neviem, ako to maju vypisane na tento rok.
Odpovedať
Profilova fotka
Noo to by bolo super :) my by sme to chceli tak do konca februara mat za sebou, len v pb a za su obsadene vsetky a zilina si vyhradzuje len svoje mesto a vrutky myslim :( a terminy maju niekde na nete vypisane ? Ďakujem :)
Odpovedať
Ahoj, my sme boli na náuke v Kysuckom Novom Meste. Poplatok bol 15 € na 1 osobu. Náuka trvala 3 dni: v piatok od 17.50 do 21.45, v sobotu od 8.30 do 18.00 a v nedeľu od 9.00 do 15.00 hod. Všetky časy boli orientačné, najmä v nedeľu :). Súčasťou kurzu je i nedeľná sv. omša - ale bola dobrovoľná. V cene 15€ boli pripravené materiály a tiež jedlo, stále bola k dispozícii konva s vodou na čaj alebo kávu, keksy, chlebíčky ... v nedeľu bol i obed - polievka a hl. jedlo. Mala som pocit, že my sme tých 15 € na osobu za tie 3 dni len prejedli :D Prihlásili sme sa tam cez stránku: www.domanzelstva.sk - sú tam uvedené konkrétne termíny v určitých mestách... Najskôr som mala predsudky, že tam budú samí svätí fanatici, ale opak bol pravdou,,, dosť sme sa tam nasmiali, po každej prednáške boli v skupinkách tie prednášky preberané s nejakým manželským párom. Veľa nám to dalo :)
Odpovedať
@martinaplum ahoj, prosim ta, vies mi dat nejaky link na tu cadcu? kde sa tam da prihlasit na tu nauku? dakujem krasne
Odpovedať
Profilova fotka
@juliaamichal http://www.cadca.fara.sk/index.php/ko... minuly rok mali malo parov, takze prihlasovanie ani nebolo, nam povedal pan farar, ze staci ak v dany termin proste prideme na miesto. V tomto roku neviem, ako su terminy, predpokladam, ze pristup bude podobny.
Odpovedať
Ahojte, ako vieš,že v pb resp.v Nimnici a v žiline sú už termíny obsadené? My sme boli dnes za fararom a tiež nám hoviril o tej stránke do manželstva ale tam sú ešte prihlášky v za vyhodené ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Nimnica resp. Pb 3-5.2. 2017 je uz plne, lebo sme to zistovali u wieszlawa co je saletini rozkvet a tu je zilina v linku. A to je na tri mesiace len pre dekanat zilina. http://www.domanzelstva.sk/zilina
Odpovedať
A ďalší termín v Nimnici nemajú? Nevieš mi povedať? Ja by som skúsila zavolať aj do tej Čadce len či to je tá istá náuka keď trvá len deň :-).
Odpovedať
Profilova fotka
Ono to by tp malo byť to isté, mne sa z ČAdce ešte nikto neozval :( http://saletinirozkvet.webnode.sk/snu...
Odpovedať
Aj ja som písala do tej Čadce a tiež nič ešte počkám do zajtra a vo štvrtok by som tam zavolala :) . lebo 1 deň a 3 dni to je teda riadny rozdiel :)
Odpovedať
@martinaplum ahoj prosím ťa a keď to trvá jeden deň v tej cadci, je potom platná tá náuka? Keď všade trvajú tie náuky 3 dni :-), nie že mi farár povie že to nestačí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@66anavi66 z Cadce mi odpisal, ze mam si to zistit u svojho farara, ci stym suhlasi aby sme mali nauky niekde inde :D ale skus ked tak este to saletini, lebo teraz na 3-5.2. maju mat este jedno miesto volne no na jeden par :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Cadca terminy: 4.marec, 29. april a 27. maj. Komplet nauka trva 1 den, treba sa prihlasit.
Odpovedať
@mimus215 ahoj, ako vieš, že majú voľné miesto na náuku vo februári? ;-)
Odpovedať
My sa chystame vo februari do KNM ....tak som zvedava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helenka09 ahoj, priatel bol osobne za wieszlawom minuly tyzden a dnes snim volal a nam odsuhlasil nauky na ten termin a spominal mu, ze este bolo miesto na 2pary...
Odpovedať
@mimus215 ďakujem, ja som mu písala a prosila ho, že ak bude voľno, tak išli by sme, lebo v PB nám to viac vyhovuje, ale neozvali sa...
Odpovedať
Profilova fotka
@helenka09 On sa ti neozval ?? Skús keď tak zavolať, lebo snim sa spojiť je tažko.. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@martinaplum chcem sa spýtať prosím Vás, kde ste našli tie termíny v Čadci, ako ste to našli ? Ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?