Kapacita kaplnky svätého Michala v Košiciach

Nevesticky kolko ludi sa zmesti do kaplnky sv. Michala v Kosiciach? Viem ze asi 30 sediacich a je mozne aby sa tam vosli aj este dalsi 40 ktori budu stat? Chceme mat 70 ludi..Dakujem za Vase skusenosti, postrehy :-) x-)
Odpovedať
Moja sestra mala svadbu v tejto nádhernej kaplnke ale poviem ti, myslím, že 70 ľudí to bude tlačenica :-)
Odpovedať
@monikafialka Brat tam chcel svadbu, mali mat 70 ludi a povedali ze neodporucaju, ze by ludia stali pred kaplnkou
Odpovedať
presne, iba tak som si to vedela predstaviť, že by niekoľkí museli stáť vonku..
Odpovedať
@love14 nepamatas kolko mala ludi prosim?
Odpovedať
@monikafialka: jasné že pamätám, bola som svedok :-) a mali sme malinkatú svadbičku, preto sme si aj vybrali tú kaplnku..25 hostí bolo :-)
Odpovedať
a takych 60-70 by sa pomestilo co myslite? Ked mne sa tak paci x-) Este sa chcem opytat ci nebol ten prichod nevesty taky kratucky ked je taka mala ta kaplnka? Ze ani poriadne nezacala hrat hudba a uz bola pri oltari- ci bolo to akurat? :-)
Odpovedať
@monikafialka: úprimne, neviem ako by sa tam pomestili, kaplnka je ozaj nádherná...ale malinká...sestra nemala slávnostný príchod (organista neprišiel, narýchlo stiahli náhradného), iba odchod s kňazom za fanfár...Možno ten príchod treba nejako predlžiť tým, že začne hudba a neskôr nastúpiť, lebo oltár je hneď blízko..
Odpovedať
A co keby isli niektori ludia aj hore na chor? Je to blbe podla Vas? A da sa tam ist v tejto kaplnke neviete prosim?? :-)
Odpovedať
@monikafialka: Tak to netuším, treba sa opýtať či tam je miesto...nebola som tam hore... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme tam mali svadbu teraz v auguste, mali sme 76 hosti - niektori sedeli, dalsi stali a otvorili nam aj hore chor, tak aj tam boli. Par stalo vonku. Prichod sme riesili tak, ze najskor manzel s mamou a potom ja s otcom, vobec nevadilo, ze je kratka, lebo pred nami isli deti s kvietkami, ktore isli strasne pomaly a cele to zdrzali :D a atmoska tam bola skvela, bolo to take osobnejsie ako vo velkom Dome :) vsetci sme tam boli vedla seba a spolu :)
Odpovedať
to je super, že si sa @ksebejka ozvala, je to veľmi cenná informácia aj pre nás ostatných, pretože kaplnka stojí za to a pre @monikafialka to bude isto splnený sen vydávať sa práve tam.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@love14 @monikafialka tak to som rada, ze som pomohla :) naozaj sa kaplnky nemusite bat, bolo to super
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte baby mi mame v tejto kaplnke sobáš teraz 12.septembra mame len 33 ľudí tak nemal by byt problem :) nevesticky kolko peniazkou ak si pamätáte ste dávali kňazovi za obrad ? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?