Kalvínsky kostol v Košiciach

Profilova fotka
Mala už niektorá z vás alebo bude mať v blízkej budúcnosti svadbu v Kalvínskom kostole na Hrnčiarskej ulici v KE???
Odpovedať
no aj ja by som sa rada viac dozvedela o svadbach v tomto kostole =) ma niekto neake info?? VDAKA
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@alexis9 prosim ťa,nikto mi zatial neodpovedal a je to smutne...maš neake pikošky ohľadom toho kal. kostola,ako to tam prebieha a pod.? ďakujem =)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzandela ani som si nevsimla tvoj komentar.pikosky?napis konkretne co by si si prosila vediet :)
Odpovedať
@alexis9 Tak všeobecne aspoň,ako to tam prebieha keď sa chysta svadba,aké si mala ty skúsenosti s farárom,čokoľvek čo by mi vedelo spraviť neakú tu predstavu o tom,aká je tam atmosféra,čo k tomu treba vedieť približne...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzandela vecer ti napisem vsetko co si pamatam :)
Odpovedať
@alexis9 to by som ti bola fakt vďačná =)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzandela moje skúsenosti boli pozitívne, mali sme jedno posedenie s farárom asi 3mesiace pred svadbou, porozprával nám ako to tam chodí, čo a ako a prečítali sme si nejaký úryvok z biblie a tiež sľuby. potom sme mali stretko ešte v piatok pred svadbou,ale to bolo tuším z našej iniciatívy.obrad trval 45minút.no a neviem čo presnejšie by som ti mala opísať :)
Odpovedať
@alexis9 Jaj,výborne,ja som rada aj za toto =) ,len som chcela vedieť že asi ako to prebieha v takom kostole...ja sa veľmi vo svadbach nevyznam,len informovať som sa chcela,že asi ako to ide v tom kostole,asi o niečo ľahšie ako v rimo,ty si reformovaná alebo iného vyznania keď sa možem opýtať? boli pritom nejaké podmienky,alebo neaké iné body,čo by ste mali splniť,aby ste sa mohli zobrať?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzandela ja nie som veriaca, bola som síce vedená k rimo,ale nie som...manžel je reformovaný. a nie,nebol s tým problém :) ani nič navyše sa neriešilo :) len som povedala otče náš ako básničku na obrade spolu so všetkými a to bolo všetko :)
Odpovedať
@alexis9 tak možno mi neuveriš,ale nechce sa mi verit čo pišeš =D a to myslim uplne važne...lebo čo som ja sa načitala a napočúvala o rimo fararoch,tak to je vraj presny opak,že sa "snažia" komplikovať len a nie zlahčovať a už vôbec nie vyjsť v ústrety,ak niekto nie je rimo,alebo je iného vyznania...tak vidim,že asi som u reformovaných,síce nie oficiálne,ale asi na správnejšiom mieste...ďakujem =) aj by si ešte niečo vedela,spomenula si tak napiš =)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzandela ja viem,že rimo robia cirkusy a preto som bola prekvapená,že to bolo ok a že sme nemali žiadne časté stretávky :)
Odpovedať
@alexis9 tak to by som si želala aj ja veľmi,aj ostatným,čo nevedia a by chceli lepšie aby bolo,ďakujem za info,dúfam že sa to dostane aj ďalej =)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?