Dvojjazycny cirkevny obrad

Mali ste niektora obrad v dvoch jazykoch? Ako ste to riesili? Nestratilo to pocas sobasa v kostole caro, tym ze sa zaroven prekladalo? Dakujem za nazory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima Moja sestra mala dvojjazycne a bolo to fajn, len sluby mali cisto v nemcine. My ideme mat zase skoro vsetko v slovencine (okrem druheho citania a prosby budu dvojjazycne) a sluby budeme mat dvojjazycne, neviem ako to bude, ale aspon si to potvrdime v kazdej reci :-D
Odpovedať
@mikema budes mat knaza ktory hovori nemecky ci tlmocnika? My mame totiz zo 60 hosti väcsiu polovicu rakusakov tak neviem ako to najlepsie spravit aby sa i ony citili prijemne a mali nieco z obradu. I ked moj muz tvrdi ze aj tak kazdy vie o co sa jedna pri sobasi tak nech nestresujem s tlmocnikom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mikema bude to super, presne takto to mala jedna kočka z rodiny, perfektné to bolo a ani to netrvalo nejak extra dlho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima Knaza, ktory hovoril nemecky a bolo to uzasne. I ked nebolo to pol na pol, teda väcsina Bola slovensky, samotny Obrad dvojjazycne, no odpovedali sme len nemecky. A tak medzi recou povedal nieco nemecky a bol este k tomu velmi vtipny, tak sa kazdemu pacil...
Odpovedať
@mikema tak to ma tesi, ze vam to tak krasne vyslo:-). I ja som bola za nasim fararom, muz moze slub hovorit v nemcine a asi to poviem i ja tak, lebo ved mi rozumiet nebude ked mu tam budem po slovensky slubovat:)).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobry den, mozte mi prosim poradit knaza z Bratislavy hovoriaceho po anglicky? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?