Mali ste cirkevný sobáš na zámku vo Zvolene?

Ahojte, máte skúsenosti s cirkevným sobášom na zámku vo Zvolene? Je tam kaplnka, ktorá na kapacitu našich hostí nestačí. Je teda možné, aby prišiel knaz aj do rytierskeho salonu?
Odpovedať
Ahoj. Zavolaj si na faru, to mas najrychlejsie, a oni su tam fakt zlati a ustretovi, cislo mas na farskej stranke. Mozno zbytocne budes tu dlhsie cakat na odpoved s takym specifickym problemom, rychlost je asi dolezita, ked to chces v rytierskej sale pocas najsilnejsieho mesiaca :) A hned potom by som volala na zamok, ci a ake este maju volny termin na dany den. Ja som tam bola na svadbe v kaplnke, ze hosti bolo vela, ale niektori boli aj po stranach alebo hore na galerii. Ty kolko ludi cakas?
Odpovedať
Asi 80, preto by som potrebovala rytiersku sieň. Už mám info a teda snád to problém nebude, lebo termín je ešte voľný.
Odpovedať
Tak super, ked vam vysli v ustrety. Ked som sobas vybavovala ja, vsetci boli velmi ustretovi, aj na matrike, aj na fare, aj na zamku. Inak my budeme mat asi nieco cez 80 ludi na obrade, a mame to v kaplnke, lebo aj sestra pred par rokmi mala tolko ludi a v pohode sme sa tam pomestili, ja sa praveze tesim, ze pre taky pocet to je tak akurat, ani prilis plne, ani vela prazdnych miest.
Odpovedať
Akú má vlastne kapacitu tá kaplnka? My by sme išli aj tam, ale nám povedali, že 80 ľudí sa tam nezmestí, videla som pár fotiek, vyzerá to celkom staro, neviem či to medzitým zrekonštruovali.
Odpovedať
Byt tebou, zapojim sedliacku logiku, nabehni do kaplnky (otvoria ju bez problemov za tymto ucelom, casto aj byva otvorena), zober snubenca rodicov etc, skuste kolki sa asi pomestite na jednu lavicu a vynasobte poctom lavic. Ja som tam na takej svadbe bola a nevidela som problem, ale tak chod sa pozriet sama, hlavne aj preto, aby sa ti to tam pacilo, ak teda sa to tebe zdalo kedysi stare-nepekne. nam sa to napriklad paci ake to je, ma to taku zvlastnu charizmu. mne sa zas nove kostoly nepacia, su take velke, strohe a neosobne. musis tam ist sama a dat na svoje pocity. a zas inak to vyzera na fotkach, iny z toho ma clovek pocit nazivo. drzim palce.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?