Čas svadby

Rozmýšľam či sme urobili správne. V kostole máme dohodnutý čas obradu na 14:00 pretože 15:00 bolo už obsadené.. Voľné bolo už len 16:30. Ktorý čas je vhodnejší? 14:00 alebo 16:30??
Odpovedať
@lussy1305 myslím, že si spravila dobre
Odpovedať
@janette2 Dobre? Čiže čas 14:00 je vhodnejší ako 16:30?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 15:30 a pokojne by som to dala na 12 :) uzite si vas den a nech je co najdlhsi :)
Odpovedať
podľa mňa áno, boli sme na svadbe ktorá mala začať o 16-tej, ale začala o 16.30 - 2 svadby pred kamoškou a veľa gratulantov.Zdalo sa mi to dosť neskoro. Nakoľko mali cca 150 hostí tak si vieš predstaviť kedy sme išli z kostola.
Odpovedať
aha, takže je to lepšie práve z toho dôvodu to som si neuvedomila...len zase nechcem aby to skončilo tak, že skoro začneme a skoro aj skončíme, chcem aby sme sa bavili až do rána aspon do 3-4 :D ale asi som náročná či? Budeme mať aj dosť mladých ľudí. Len svokra sa vytešuje, že to skôr skončí...strašne mi pije krv
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala sobas o 15:30, lebo som sa bala si dat skor, ze sa nestihnem pripravit a fotit, kedze som za kadernickou cestovala 30km tam a 30 naspät. Keby som sa mala znovu vydavat, kaslem na kadernicku a dam si sobas o 14.00, lebo to vsetko strasne rychlo ubehlo a kazda minuta navyse by mi dobre padla :)
Odpovedať
Tak my sa budeme fotiť už v piatok a v sobotu bude len také kratučké fotenie :)
Odpovedať
nie si náročná, keď je veľa mladých ľudí pokope tak sa vôbec nemusíš báť. My chodievame zo svadieb okolo 7.00 ráno, užívame si to a ked chce svokra skončiť skor tak nech... vy si to užite je to Váš deň a nikoho iného...
Odpovedať
Profilova fotka
Nám začína obrad až o 17:00 a sme tým nadšení ;-) Pozri sa, nič nezmeškáš ;-) Baviť sa môžete aj do 6 rána! Tá hodinka, to už je jedno, nie? Nemaj stres! Užívaj si to!! Je to Váš deň!
Odpovedať
@lussy1305 aj my máme sobáš o 14:00, a to sa budeme ešte v ten deň aj fotiť, takže v pohode, nemusíš mať z toho obavy :-) a myslím, že to do kedy sa budú ľudia baviť, záleží od toho aká bude zábava, nie od toho kedy začne svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea121 my máme 16,30 a tiež som tomu rada, stíhame aj my aj hostia všetko bez problémov...
Odpovedať
ja som tiež prednedávnom toto riešila, my máme navýber 14.45 a 15.30, riešila som to hlavne kvôli svetlu, keďže svadba je v januári a slnko skoro zapadá....nie som na 100% rozhodnutá, že kedy, ale naklonená som tej 15.30, to je také optimum, aj sa stihneme pofotiť aj neprídeme "moc skoro" do reštaurácie...som tiež toho názoru, že ked sa skôr začne tak sa aj skôr skončí, zažila som to veľakrát na svadbách..navyše, príde mi trošku smiešne, ked sa ide podávať 1. chod - večera a je pritom len poobedie ;-) ale inak, my máme len 3/4 hodinový obrad, nie hodinový..
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame obrad o 16:00.. pre nas je to idealne, lebo okolo desiatej sa pojdeme fotit, nemusime sa aspon ponahlat, mozme byt cca do druhej, na pol tretiu k nam pridu rodicia, tristvrte hodinku u nas pobudneme a mozme ist pomaly na urad.. keby sme mali obrad skor, urcite to nestihneme... a z financneho hladiska - keby sme mali sobas okolo obeda, tak musime hostom podavat aj obed, takto sa bude servirovat rovno vecera :)
Odpovedať
zvažujem čo urobiť, ale pozvánky už máme s časom o druhej...
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy1305 Podla mna je 14h tiez lepsie!
Odpovedať
my mame o 16. a vela ludom z okolia sa to zda neskoro ...mne to pripada super, ale ak mas uz na pozvankach o 14., tak to nechaj tak... uvidis aj o 14. to bude v pohode ;-)
Odpovedať
My máme 16:30 a pre nás je to super, pretože doobeda sa nemusíme naháňať, stihneme sa v pohode nachystať a pofotiť. Ak už máte vytlačené pozvánky, tak už je to asi jedno, nie? Ak to už nemôžeš zmeniť, vypusti pochybnosti z hlavy :-)
Odpovedať
@lussy1305 Aj my sme mali o 14,00 o 16,00 fotenie. Po fotení sme išli na cintorín odniesť svadobnú kyticu na hrob mojho otca a od 18,00 už zábava v plnom prúde.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame az o 17:00 a priatelovi sa aj to zdalo skoro :) my budeme mat obrad, hostinu aj fotenie na jednom mieste, takze na vsetko bude kopec casu a uz o 18 moze byt vecera. bola som na svadbach, kde bol obrad skor, ale presunom na miesto hostiny sa zabilo vela casu a vecera nikdy nebola skor ako o 18-19
Odpovedať
myslím že čas 16:30vôbec nie je zlý,je ešte svetlo,v septembri môže(a nemusí) byť ešte poriadne horko a toto uz je taky čas že sa pomaly schaldzuje resp.nepáli už tak slnko.a hlavne budete mať viac času sa nachystať v klude žiadne nahánačky že už je tolko a tolko hodín.nebudete musieť vstávat skoro a aj hostia budu mat čas prísť,pochystať sa.ale je to len a len na tebe a tvojom drahom ako si určíte čas ;-)
Odpovedať
ja by som vzdy vybrala ten neskorsi ( mame 15:30 alebo mohlo by byt aj o 4 ) ale je to na tebe.my mame malu svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to skoro, bola som kamoške na svadbe, ktorá mala obrad o 14tej, skončilo sa to o 14,45 o tretej sme už boli v sále, čiže povedala že museli podávať akoby aj neskorší obed a potom večere neskôr... do venčekového/redového bolo starším na svadbe dlho čakať keďže to býva o pol noci treba brať ohľad aj na starých rodičov napr... :) toť len moja skúsenosť s takej dlhej svadby, nám mladým bolo super, len oni sa po svadbe vyjadrili, že už by to tak nedali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?