Bývanie pred svadbou v spoločnej domácnosti a obrad bez omše

Profilova fotka
Prosím ak máte podobné skúsenosti píšte. Mali ste problém u farára že ak žijete spolu pred svadbou v jednej domácnosti, že vám spraví obrad bez OMŠE ? ĎAKUJEM :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky my sa ideme brat teraz cez leto a mame uz 2 a pol rocnu dcerku, byvame spolu uz 3 roky a s fararkom sme nemali ziaden problém..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lorrien Tak asi to zalezi aj od FARARA :-D dakujem za info
Odpovedať
no dufam, ze to bude bez problemov, lebo niektori s tym maju problem .... ale fakt to asi zavisi od farara ....
Odpovedať
Profilova fotka
@barunka20 snad hej :) a nebojme sa dobre to dopadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite to zalezi od konkretneho fararka..ten nas je uzasny..robi to povolanie z presvedcenia a nie ako niektorí typu ..prispejte ovecky moje a vsetko bude..:P
Odpovedať
@marusiacik1 Dosť záleží na farárovi. Netreba všetko hovoriť farárovi. Ja s priateľom máme 3 ročného syna a sme spolu 11 rokov, :-) obrad bude bez omše, lebo máme dosť veľa detí na svadbe a to by asi nevydržali. :-)
Odpovedať
ale v pohode robia obrady aj s omsou, aj vtedy ked uz urcitu dobu byvate spolu.... Potom je uz len na Vas ci chcete s omsou alebo bez.... Dobre som to pochopila? :)
Odpovedať
vyměň farára! Když nejsi spokojená s obuvníkem, také půjdeš jinam, ne?
Odpovedať
@marusiacik1 u nas na fare to funguje tak ze vsetky sobase su bez omse, omsu si uz musime riesit osobitne ak je chceme....kaplani maju vacsinou na starosti sobase a potom omsu uz treba riesit s fararom.... a nemyslim si ze by to mal byt problem ked spolu zijete, hoci kazda chara je ina lebo ked tu niekedy citam co robia poniektori sratsi farari v dedinkach tak sa mi normalne rozum nad tym pozastavuje....
Odpovedať
Profilova fotka
@evzeniegrandetova :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@puffu ved prave toto ! každy farar to bere inak :( tak snad Nam tu omšu spravi a bude to oki :) Dakujem
Odpovedať
@marusiacik1 a velmi si na tom potrpite aby ste mali obrad aj s omsou? Ved prinajhorsom to budete mat bez omse, hlavne je ze si poviete ano...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@puffu Ono nam je to jedno :-D ale to kôli rodičom :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna by ste nemali mat problemy kvoli tomu, ze spolu byvate. My sme spolu byvali pred sobasom asi tri roky - z toho asi pol roka priamo oproti kostolu a fare - kedze sme si tam postavili domcek...tiez sme sa bali, co povie farar (kedze naisto vedel, kto sme) a musim sa priznat, na nedelne omse sme nechodili - no bol uzasny a nemal ani jednu pripomienku :-)
Odpovedať
@marusiacik1 ani nam nerobil problem. Nepytal sa nas ci spolu byvame, ale tak na ten papier co sme vyplnali sme napisali rovnaku adresu a nic. No my zas chceme svadbu bez omse. Ale musim povedat, ze nas pan kaplan bol velmi zlaty. My mame vsetko take komplikovane, ze som sa az bala ist za nim a so vsetkym nam vysiel v ustredi a pomohol.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?