Aký čas pred svadbou rezervovať kostol?

Profilova fotka
Chcem sa spytat za kolegu.Ako dlho pred svadbou si treba rezervovat termin v kostole?? :-| Ja mu totiz neviem poradit, kedze mam svadbu na urade a tam to je jednoduhsie. :-) Ci na to treba rok, pol roka alebo kolko??Kedy ste si zacali termin nahanat vy?? :-)
Odpovedať
ahoj biba. No, ono mas pravdu v tom, ze to nie je az take jednoduche, ale rok na to zase urcite netreba. ;-) My sme prvykrat navstivili farara 2,5 mesiaca pred sobasom, ale podla mna staci aj 2 mesiace... :-)
Odpovedať
nie je to tak,ze to aj zavisi od konkretneho kostola?
Odpovedať
Je pravda, ze je to ako kde - ale podla mna 3 mesiace na to stacia... ;-)
Odpovedať
..my sme sa boli zahlasit 3 mesiace pred sobasom...viac dopredu, ze 4, 5, 6 mesiacov sa nedalo...sme si nasli nas kostol na webe a pozreli si ako dlho, tak mozno inde to tak neni...my sme ale isli hned ako sa dalo, aby sme si mohli vybrat hodinu sobasa...boli sme tam prvi na 10. sept., tak sme si mohli vybrat o kolkej sme len chceli.. :-)
Odpovedať
je to rozdielne, po vianociach mali v Blumentali termin 3.9. o 15tej uz obsadeny (sice ako jediny ale predsa)
Odpovedať
My sme si termin v kostole nahlasili telefonicky pol roka pred sobasom, aby sa nam usla hodina, ktoru sme chceli. A z neskor, tak 3 mesiace pred, sme zacali vybavovat papiere.
Odpovedať
my sme si tiež rezervovali termín telefonicky pol roka pred sobášom a farár nám kázal prísť 2 mesiace pred svadbou, aby sme absolvovali náuky. Ale prišli sme skôr, lebo teraz sú dovolenky, takže aby sme to stihli.
Odpovedať
my sme si dohadovali termin v blumentali vo februari a to 3.9 uz bol komplet obsadeny 10-teho sme nechceli,tak to neviem a nas 17.9 sme boli asi druhi.Vsetko zalezi od mesta a typu kostola,napr. v tych novych nie je tak vela svadieb.
Odpovedať
my sme boli prvy krat za fararom okolo 18.1.2005 a svadba bola 16.4.2005, ale my sme si vybrali kostol v petrzalke a tam nebol naval, takze sme si mohli vybrat termin a hodinu aku sme chceli...
Odpovedať
ahojte..my mame svadbu v auguste,v kostole sme boli v decembri a uz mali na ten datum 3 svadby.takze podla mna zalezi od kostola.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?