Ako sa dohodnúť na výzdobe kostola, keď je viac sobášov po sebe?

mam soju aranzerku ale sobaš mame ako druhi
Odpovedať
V BB sa to riesi spolocnou dohodou tych,co maju v ten den sobas.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiež myslím, že by si sa mala spojiť s tými, čo majú sobáš prvý a dohodnúť sa nejako s nimi..oni možno nechcú dávať nejako špeciálne zdobiť kostol, tak by som im mohla povedať svoju predstavu a spoločne dohodnúť niečo, čo sa vám bude obom páčiť...prípadne môžete výzdobu zaplatiť na polovicu..
Odpovedať
ja mam ten ist "problem" my mame svadbu az treti!!! a tiez mam svoju vyzdobarku :-| tak asi sa tiez pokusim spojit s tymi predomnou, len ked ja mam dost zivych kvetov, tak neviem ci do mojej svadby uz nebudu zvadnute :-( ako sa spojis s tymi pred tebou? daju ti kontakt na fare? porad, pls!
Odpovedať
Profilova fotka
my máme svadbu druhí, prví idú o druhej a majú aj omšu a my sme o 16:00 a akurát dnes sme spolu volali, obidvom nám je tak nejak tá výzdoba ukradnutá, napokon, v kostole sa zdržíme hodinu aj s cestou tak načo to zbytočne "čačkať" ? Ja som slečne povedala, že nech si to kľudne urobí podľa seba, akékoľvek kvety akákoľvek farba a s cenou pôjdeme na polovicu, tým pádom máme ušetrené a ak si to bude chcieť potom z kostola odniesť tak kľudne, ja s tým aj tak nemám čo urobiť :-) takže my sme to vyriešili takto. a čo sa týka výzdoby, tak len po lavičkách nejaká mašlička nejaká kvetinka a na oltár girlandu či čo to je tá veľká kvetina a to je všetko... ja som veľmi rada teda , že aj oni sú toho názoru a zbytočne to nebudú preháňať s výzdobou, radšej investujem do oslavy ako do obradu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?