Ako nazvať správne Trojičný kostol v Bratislave?

Caute nevestičky, potrebujem poradiť, ktoré ste sa vydávali v kostole Najsvatejsiej Trojice (v Trojickach) v BA, aky ste mu dali nazov na oznamenia? Udajne je spravne Trojičný kostol, alebo Trinitársky. Kostol Najsvatejsej Trojice neni vraj spravny, ale ten sa mi paci najviac :) Poradte... Diky
Odpovedať
@sireen ahoj musis to dat podla toho ze ci hostia su z bratislavy alebo nie.. my sme dali na oznamenie "kostol sv. trojice" a vedel kazdy presne ze kde to je. ale keby som bola mimo Ba tak by som dala: Kostol sv. Jána z Mathy, alebo kostol Najsvätejšej Trojice v Bratislave na Hurbanovom námestí.
Odpovedať
@buba23 Dikes, dali sme kostol sv. trojice :) tak to vsetci najlepsie poznaju :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali kostol sv. Jana z Mathy, pretoze sme mali hosti aj mimo BA a to je jeho oficialny nazov. Bali sme sa, aby to niekto nehladal v googli (na mapach), pretoze kostol Najsvatejsej trojice nie je spravny, to je uplne iny kostol v Podhradi. Kedze sme tlacili pre hosti aj mapky a v nich bol nazov sv. Jana z Mathy, tak sme nevymyslali...
Odpovedať
@lu33 jasne, viem. Ale my "cezpolnych" privezieme asi vsetkych naraz v buse, tak je to jedno :) kde ich odvezieme, tam budu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je v pohode, my sme nakoniec tiez mali autobus z hotela, ale to sme nevedeli este ked sme riesili oznamenia. :-) Hlavne aby sa kazdy dostal tam kam ma a nevolal ti v den svadby, ze kde je to ten obrad, on tam nikoho nevidi... :-))
Odpovedať
My sme mali Kostol Najsvatejsej Trojice v Bratislave..ani ma nenapadlo riesit iny nazov :-D
Odpovedať
@ciusinka @lu33 Dikes kocky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, chcem si vybavit svadbu v tomto kostole, ale nie som katolik Myslite ze to pojde?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?