Ake piesne na omsu?

Profilova fotka
Ahojte, premyslam, ake piesne by sme mohli mat pocas obradu (mame to aj s omsou). Na zaciatku a na konci bude ten klasicky svadobny pochod. Ale inak neviem, co sa take hrava? Mame len organ.
Odpovedať
Profilova fotka
@mikema Dievča v bielom závoji a nám spievali aj Tajná láska od Kristíny, skús dať do googlu gospelové svadobné piesne a počúvaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem tiez tradicny sv. Pochod na zaciatku a potom chcem aby zaspievali vdacit Ti chcem mama a potom este jednu nejaku si musim vybrat...
Odpovedať
@mikema Mňa vždy mrazí pri Ave Maria :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf Ano nad tym tiez premyslam. Este som rozmyslala nad Hallelujah, lebo mam znameho co by zaspieval... Ale to zas by musel byt nejaky doprovod a my mame len organ.
Odpovedať
@mikema Ak má hromový hlas, tak možno by to stačilo :-) A nevedia vám v kostole ponúknuť ich spevokol? Môžete si to dokombinovať aj s tým známym.. A tí majú zvyčajne toho nacvičené viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám tiež predstavy a sny rôzne :) ale začiatok tradičný pochod, v priebehu dievča v bielom závoji, vďačiť Ti chcem mama a Tajná láska (pieseň čo vystihuje počiatočnú moju túžbu po budúcom manželovi) a pri odchode z kostola Ave Maria. S maličkou dušičkou som sa chcela opýtať sesternici, čo študuje spev a hudbu, či mi bude spievať a nakoniec sa ponúkla sama :) aj s jej priateľom - už by hádam mohli začať aj cvičiť repertoár :D ... možno raz jej to "oplatím" ja na ich svadbe :) človek nikdy nevie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf Spevokol sa mi moc nepaci, pocula som ich hudbu. A Problem je ten, ze ti, co by spievali, su rakusaci, tak sa tazko dohodnu, ked jeden nevie slovensky a druhy nevie nemecky :-D Preto rozmyslam nad nejakymi peknymi kostolnymi piesnami, ktore zahra organ... No mozno stavim na klasiku a dam dakeho Mozarta a Bacha :-)
Odpovedať
teoreticky by ste mohli si vybrat nejake spiritualy ktore su v anglictine, pripadne latinsky, aspon na prijimanie, pripadne standardne liturgicke veci ako gloria, baranok bozi, mozno budu vediet v spevokole niektore z verzii. ak teda mate v rimokatolickom, ale aj evanjelici maju anglicke verzie @mikema
Odpovedať
@mikema aaach tak :-) no to mne potom z toho vychadza uz len YouTube.. Mozno najdes nieco! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanervy_2 Este raz, nemame spevokol, mame len organ! ;-) Pre spevokol by nebol problem, to mam v hlave vea piesni...
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf No asi fakt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.youtube.com/watch?v=rlSLh... a https://www.youtube.com/watch?v=U2LdP... tieto dve su prekrásne podľa mňa :) a našla som aj takúto :) https://www.youtube.com/watch?v=ZAjy0...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mikema aj s organom je Haleluja krasna.....moj manzel je organista a hral to uz na x svadbach ;-)
Odpovedať
@mikema to, ze mate len organ nie je problem.....problem je v tom, v akom stave ten organ je...ak je dobre naladeny a hra vsetko ako ma, nie je problem zahrat cokolvek ;-) ale ak je rozladeny, tak ....
Odpovedať
ja odporucam aj Pachebela,znie na organe krasne...ja som to mala na svoj prichod a bolo to krasne. Zalezi aj od organistu,co vsetko vie zahrat...nam potom pri podpisovani a vymienani prstienkov hral Coldplay- Paradise a v tom momente sa cely kostol od dojatia rozplakal,lebo to znelo naozaj nadherne. No a pri vychode z kostola sme mali ustredny motiv z Hviezdnych vojen:) farar vobec nenamietal, na organe znie vsetko tak slavnostne.
Odpovedať
Profilova fotka
@katren @vodavodickova @klody412 Dakujem vam vsetkym za tipy. Asi najskor hodim rec s organistom, co vobec vie hrat... Mam zu zopar napadov... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
my sme mali na vstup perinbabu (nebol s tym nejako problem), znelo to zaujimavo, akurat na konci to trochu piskalo, lebo su rozpiskane registre. klasicke omsove piesne na uvod, pripravu obetnych darov a prijimanie. hned po sluboch nam hrala kamoska nejaku pesnicku, ktoru zvyknu hravat, pri podpisovani zapisnice som chcela prosime ta, pane, za tychto manzelov a na konci mendelsonov svadobny pochod.
Odpovedať
Profilova fotka
@letuska007 Dakujem, ale uz mam po svadbe ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?