Starejší Zvolen Krupina, Banská Štiavnica. Poraďte

Ahojte chcem vás poprosiť o radu. Hľadala som vo fóre niečo o starejších z okolia, aj som našla, ale 3/4 roka staré, tak sa chcem popýtať či nemáte kontakty na nejakých starejších tu nablízku. Len dobrých a nie veľmi drahých... A svadba je v apríli, tak sa kamoškou uvažujeme o mieste fotenia. Niečo kde by bolo krásne. Napríklad vo ZV, ona je z dedinky pri Krupine, takže čím bližšie tým lepšie. Viete niečo poradiť? Ďakujéééém dopredu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja som bola veľmi spokojná so starejším - pánom Kútikom. Robí aj cigánku. Ak chceš, pošlem Ti do IP číslo. My sme sa fotili na Sliači a bolo tam v tom čase veľmi pekne, pretože práve kvitli tulipány. Inak sa ešte fotí na zámku vo Zvolene.
Odpovedať
Ahoj jéj to ty si mi poslala ponuku na tú svadobnú výzdobu, že? Poprosím ťa o to číslo do IP, skúsim ho kontaktovať, popýtať sa a tak. A ty si kedy mala svadbu? Budú tam koncom apríla kvitnúť nejaké kvety?
Odpovedať
Ahoj. Skus kdesi najst pana Imricha Ľalíka zo Zvolenskej Slatiny. Ale netusim kolko stoji a nemam ani na neho tlf. My sme sa fotili vo Zvolene na zamku, ale fotografka vravela ze na jar je krasne aj na viglasskom hrade. Ruiny hradu a zelen .... tazka romantika :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, vie mi niekto poradit nejake romanticke a pekne miesto na fotenie svadobnych fotiek vo Zvolene a v okoli? Okrem zvolenskeho zamku, v parku na sliaci.. dakujem za informacie.. KikA
Odpovedať
@kika214 my by sme sa chceli fotit na pustom hrade...
Odpovedať
Profilova fotka
hm... lomit sa tam v satach.. da sa tam ist vobec autom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubu18 hm... lomit sa tam v satach.. da sa tam ist vobec autom?
Odpovedať
@kika214 ja si myslim, ze urcite, sak ked tam byvaju tie rozne hry a podujatia, urcite to oni nevlacia na chrbtoch :-D nejak tade jak sa ide ne cerveny medokis, len pri tych chatach by sa malo ist do lava po tej ceste a ta by mala ist az hore, pred tu hlavnu branu...
Odpovedať
a ozaj... jedna znama sa bola fotit v banskej stiavnici...mali strasne pekne fotky...je to sice troska dalej ale si myslim, ze by sa to dalo stihnut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubu18 no zistila som ze uplne hore sa neda ist.. potom sa musi ist peso a to isto tam nepojdeme.. sice mozes ist hore, ale je to na pokutu.. :D... asi ostaneme verny sliacu a druha moznost zamok .. a do BS.. to niee.. to je od ruky..
Odpovedať
@kika214 tak to skoda :-( no ale mozno by sa dalo ukecat, ked tam budes taka pekna v bielom 8-) a fotograf Vam nevie poradit nieco ine??
Odpovedať
Profilova fotka
@bubu18 ..foti svagrinka buduca.. tak rozmyslame obe.. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme zase na pana Kutika nepoculi priaznive komentare, zevraj si z hosti robi dost casto srandu a nie kazdy to moze pochopit :) a ze ciganku robi na kazdej svadbe..my hladame dalej, no bol nam doporuceny aj pan Simiak alebo pan Lietava :) tak uvidime este..my mame svadbu na jesen - tak tiez rozmyslame, kde by bolo najlepsie fotenie..ale nakoniec to vidim asi na zamok :) sice je to uz ako klise, ale je tam krasne prostredie..a este mozno na viglasi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lopatka pana Kutika som zazila asi na 5-tich svadbach.. stale to iste.. a tiez ho uz velmi nemusim.. sice sme sa bavili..ale dost zhadzoval aj na moj vkus.. napriklad robi s mladym parom to, ze rozsype na zem peniaze a kto ich prvy pozbiera lavou rukou ten bude mat nastarost v rodine kasu.. a vacsinou ma komentar na mladu nevestu.. pozrite sa ako habe..ta ma namiesto ruk hrable, alebo nieco v takom zmysle, ze je ako hrabava.. ale zase to ciganske kolo bolo fajn.. pan Kutik ma super pamat.. a cigansky tanec tiez super.. ..ale ako sa vravi 100ludi 100nazorov.. takze niekomu sa taky starejsi paci niekomu nie.. :)
Odpovedať
My sme na svadbe mali starejšiu Vierku,ale bola perfektá,zábava bola do rana.Ak budeš chcieť pošlem číselko.My sme nepoznali jej program,ale boli sme spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
@kika214 na pustý hrad chodí normálne niečo podobné ako zvolenská strela, že vraj sa tam zmestí 6 alebo 8 ľudí a stojí to euro, dá sa to normálne objednať a vyvezú ťa až hore. Neviem, kde sa to objednáva, ale to auto som už na živo videla a je celé pomalované aj okná a majú to na starosti tí rytieri, čo tam organizujú rôzne podujatia, takže to asi nie je problém vybaviť
Odpovedať
Profilova fotka
@milousova hm.. zaujimave.. ale nakoniec sa budem fotit na sliaci, mozno na zamku ak este bude cas.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
zo svojej skusenosti mozem odporucit Mata Kminiaka..aj podla referenci je jeden z najlepsich na Slovenku...ale samozrejme aj to nieco stoji a ziadne trapne vtipky na svad. hosti a pod ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nadula01 ahoj napísala by si mi prosím ťa IP, koľko si tak približne Maťo Kminiak berie za svadbu? Pisala som mu mail no zatiaľ mi odpísal, len toľko, že je na môj termín voľný, ohľadom ceny mi ešte neodpísal, tak by som chcela vedieť, na čo sa mám pripraviť, lebo by sme ho naozaj veľmi chceli, ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lollyzuzanka posielam spravu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?