Starejší zo záhoria. Poznáte niekoho?

Profilova fotka
Caute, zufalo hladam nejakeho dobreho starejsiho z okolia Senice, Skalice. Budem rada ak mi niekto da nejake tipy a kontakty. Vopred vsetkym dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
horalocka, skus vseobecnu temu starejsi: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... pripadne temu, kde su zahoracky: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj horalocka. Ja ti mozem poradit pana Stefana Jerigu z Poriadia. Aj nam bude robit starejsieho na svadbe u o 4,5 tyzdna, ale uz som ho zazila v akcii, a preto som si ho vybrala. Jeho tel cislo najdes v tel. zozname. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rigulka - vdaka za tip, uz som mu brnkla, ale kedze ho nepozname, chceli by sme sa s nim stretnut aby sme zistili ako organizuje svadbu a pod. Ma vo svojom programe aj nejake vtipne hry?
Odpovedať
Profilova fotka
Ma, okrem znameho vyletu pre svadobcanov napr. na hrad Branc, organizuje sutaz pre mladomanzelov, ako sa poznaju, metlovy tanec a pod. Po nasej svadbe ti budem moct povedat viac. Jeho organizacia svadby je presne podla nasich poziadaviek, tak aj preto sme si ho vybrali. Ved sa s nim stretni a rozhodni sa. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?