Starejší Stano a Dj MirDo

Profilova fotka
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s touto dvojicou na svadbe. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ešte doplním, že ide o dvojicu z Granddesign.sk
Odpovedať
Starejší Stano a DJ MirDo robievajú u nás v Kaštieli Mošovce pomerne dosť svadieb. Vždy veľmi dobre zabavia ľudí, nielen v tanečných kolách, ale aj svojim programom. Stano výborne spieva a hrá na heligónke a MirDo na ozembuch, takže si prídu na svoje aj ľudia, ktorí si radi zaspievajú a občas aj na takúto hudbu zatancujú :-) Pokiaľ si to mladomanželia želajú, a majú sobáš u nás v parku pri kaštieli, tak zvykne Stano zahrať aj na fujare. Určite sú dobrou voľbou, ak máte radi tradície, radi si zaspievate a hlavne ak si chcete svoju svadbu aj užiť. Sú to zabávači, ktorí sa Vám postarajú o celý priebeh svadby. Odporúčame aj iných zabávačov z tejto agentúry. My s nimi spolupracujeme preto, lebo naši klienti sú s ich službami vždy spokojní. :-)
Odpovedať
Neviem,preco ich stale propagujete len Vy-su Vasi zamestnanci alebo percenta provizie pre Vas nedovolia nieco ine?Toto je tema pre konkretne skusenosti konkrétnych neviest a nie spriaznených firiem....
Odpovedať
@eerikka Na Vašu reakciu odpoviem otázkami. Kto má lepšie možnosti porovnať rôzne svadobné služby, napr. aj zabávačov? Je to niekto, kto zažije jednu svadbu, alebo je to niekto, kto stretáva na svadbe rôznych ľudí pravidelne, niekoľko krát do mesiaca?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Chlapci - starejší Stanko a DJ MIrdo sú výborní zabávači. Sú perfektne z ladení a majú cit i zmysel pre výbornú zábavu. Splnili všetko čo sme očakávali, ba i viac. Stanko je výborný hráč na heligónku, / poznám ho už malička a on sa hádam s tou heligónku už narodil / a DJ Mirdo vie na prvý pohľad odhadnúť svadobných hostí a hrá presne to čo svadobčania vyžadujú a na čo sa dobre zabávajú. Naozaj odporúčam všetkým budúcim manželom : NEVÁHAJTE A OSLOVTE ICH, VAŠA SVADBA BUDE NEZABUDNUTEĽNÁ !!! Chalani patrí Vám veľké ĎAKUJEME! Ja som pracovala v prostredí, kde som bola dosť často súčasť svadby a naozaj som presvedčená, že patria k tým najlepším.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?