Starejší Radoslav Dana. Aký je?

Ahojte nevesty, prosim vas mate niektora skusenosti so starejsim Radkom Danom???
Odpovedať
Ahoj my sme mali Radka na svadbe minulý rok v oktobri je to jeden z ľudí ktorý ti tvoju svadbu spravia tým čo od nej očakavaš ,aby bola NAJ!!! Aj vďaka nemu ta naša taká bola,skvelý človek ústretový,ľudský.Tým,že som mala tú česť ti ho možem len odporučiť :)
Odpovedať
@deniska36, 2x som bol na svadbe s Radom a musim povedat ze bolo super. Mlady chalan ktory vie kopec veci obkecat a zabavit ludi, skratka zabavil som sa s nim vzdy. Ja osobne by som ti odporucil sa s nim stretnut a sama uvidis, ale ako starejsi je super!
Odpovedať
babenky mozte mi povedat z akeho mesta je?ja som zo za a hladam dobreho starejsieho.vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte Radko je skvely ,vynikajuci aj ja som ho mala na svadbe tento rok ako starejsieho,vsetko vedel pekne uviest o komentovat a aj spievat ....ja vam ho tiez len mozem odporucit..je z Velkej Čause. vsetci sme sa super zabavili. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesty. Radka len doporučujem Už pri prvom stretnutí som z neho mala výborný pocit. Na všetkom sme sa bez problémov dohodli. Svadba prebehla vynikajúco a všetci hostia boli spokojní. Radko je skvelý starejší ako aj človek. S manželom už teraz s úsmevom na neho spomíname a sme presvedčení, že sme si vybrali to najlepšie.
Odpovedať
Ahojky, Radka mala ako starejšieho na svatbe moja sestra a možem len doporučit je skvelý, svatba vdaka nemu bola super...a hlavně vdaka tej svatbe mám o priatela viacej a ked sa budem vydávat ja tak Radko bude dúfam starejší aj na mojej svatbe :-) ak už nebude len na VIP svatbách ... Radko ďakujeme ;-)
Odpovedať
Zdravím budúce nevesty..našu svadbu sme mali tento rok v júni. Minulý rok sme boli na svadbe, kde sme ho videli prvýkrát a už na základe tejto skúsenosti sme sa rozhodli pre neho ako starejšieho. Už na prvý dojem bol veľmi ústretový a priateľský, ochotný pomôcť aj v iných veciach (DJ, kameraman, folklórny súbor,...). Svadbu zvládne viesť s prehľadom a je určite dôležité mať na svadbe človeka, ktorý vie celú svadbu korigovať, aby nebola chaotická a takým človekom určite Radino je. My sme boli veľmi spokojní a doporučujeme ho ako starejšieho, určite budete spokojní...a i po svadbe ostanete kamaráti ;)
Odpovedať
Profilova fotka
človek s velkým ,,Č" a pre nás aj človek s velkým srdcom:))))...jednou vetou:Lepšieho starejšieho nenájdete!..a to mi môžte verit:)))Maximálna spokojnosť od prvej sekundy...od prvého stretnutia s ním:)))Bez neho by to skrátka nemalo tu správnu štavu:))Až mi je lúto že už to všetko skončilo:( ...1000 krát Odporúčame!!!!!!!!:)))))
Odpovedať
ahojte nevesty :) ..... nema niektora z vas kontakt na Radoslava Danu... prosim vas poslite mi ho na IP...velmi pekne dakujem ..... a vobec z kadial je?
Odpovedať
Je z Čausy. Súhlasím s predchádzajúcimi odpovedami. Nad očakávania v pohode človek, s ktorým sme si ja aj môj - uz manzel sadli. Zabezpečil perfektnú atmosféru počas celého svadobného dňa a mali sme super pocit, že sa nemusíme o nič už počas svadby starať. Vrelo odporúčam. A páčil sa aj našim priateľom, tak sme sa s ním stretli ešte na ďalších dvoch svadbách:-):-):-)
Odpovedať
Ak chcete starejšieho, ktorý vám výborne zorganizuje svadbu a zároveň bude nenápadný, nevtieravý a zábavný, tak Rado je ten správny výber. Mladomanželia si môžu bezstarostne vychutnávať najkrajšie chvíle života, Rado sa o všetko postará, hostia sa zabávajú a v prípade, že by v sále poklesla nálada, Rado ma pripravený program, ktorých ich istotne rozveselí. Maximálna spokojnosť. Každému vrelo odporúčam!
Odpovedať
aj ja poprosim kontakt do ip,dakujem nevesticky :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
mohol by aj mne niekto poslat nanho kontakt vopred dakujem a ešte kolko si pyta
Odpovedať
Ahojte, Radka sme mali ako starejšieho a ja a môj manžel vieme, že sme si vybrali výborného starejšieho, ktorý mal celý náš svadobný deň plne pod kontrolou a sme radi, že nám pomohol zorganizovať všetko tak ako sme si želali. Príjemný, ústretový, sympatický mladý človek, ktorý nám sedel už od prvého stretnutia a na našej svadbe sme sa presvedčili, že sme si vybrali správne. Určite ho chceme a budeme len a len odporúčať :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
prosim, prosim nevesticky poslali by ste mi kontakt na p. Radka, dakujem:)
Odpovedať
ahojte, ja radka tiez urcite odporucam. je velmi fajn, mily a vtipny, takze hostia sa urcite nebudu nudit. na nasej svadbe urobil super program - zabavil ludi, ale vedel napriklad aj odhadnut, kedy sa ludia bavia sami a nepotrebuju do toho zasahovat - no profik, co vam budem hovorit :) najlepsie na tom celom bolo, ze radko vlastne prebral zodpovednost za priebeh a my sme sa nemuseli zbytocne stresovat a mohli sme sa o to viac zabavat a uzivat si nas vecer :) takze uplnaaa spokojnost
Odpovedať
@8lucka8 skus mu napisat na facebooku, vola sa radoslav dana. aby sme tu nemuseli pustat jeho cislo len tak do sveta..
Odpovedať
Ahojte nevesty ;-) Radka Danu sme mali na svadbe aj my a hned pri prvom stretnutí sme sa dohodli na termíne a tesne pred svadbou sme si dali stretnutie druhé kde sme si dohodli všetko čo bude a nebude na svadbe.Vypočul si naše požiadavky a on zase pridal tiež zo svojich skúseností a dohodli sme sa na všetkom do najmenších detailov.Boli sme veľmi spokojní a to nielen my ale aj rodičia a ostatní hostia ;-) .Je super a vrelo ho doporučujemAj vdaka nemu budeme na náš Veľký deň spomínať vždy s radosťou. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nemozte mi niekto na Radka poslat do IP kontakt? telefon, mail.... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, poslali by ste mi neiktorá kontakt na Radka ??? aj cislo aj sumu ktorú si pýta ako starejší :-) veľmi pekne ďakujem :-)
Odpovedať
Samé pozitíva tu čítam, dovolte mi sa pripojit. Je vela vecí, za ktoré možem Radka pochválit. Takže by som to skrátil. Ako starejší ma prekvapil, zabavil a spríjemnil celý svadobný deň, nielen mne ale aj všetkým prítomným. Ak hladáte starejšího je ten správny, dohodnút sa da sním čokolvek a jedna rada pre Vás, nebránte sa ničomu, postará sa o skvelú zábavu.
Odpovedať
Ahojte, môžte mi prosím poslať nejaký kontakt na Radka? ďakujem :-)
Odpovedať
mozte mi poslat na neho kontakt? vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@jojo69 prosim ta, mohol by si mi poslat kontakt na starejsieho Radka? dakujem
Odpovedať
Buduce nevesticky ... svadbu sme mali 14.4 2012 no a ako starejsieho sme si vybrali Radka mozem len vralo odporucit a povedat ze bez neho by sme to ani nezvladli.Radko nasich hosti skvelo pobavil a vsetko perfektne zorganizoval takze sme si nas velky den mohli uzit uplne bezstarostne :)) Este raz velmi pekne dakujeme :))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte nevesticky, ktore mate svadbu este pred sebou. My sme mali svadbu 28.4.2012 a Radka Danu sme si vybrali ako starejsieho. Radko nam bol symapticky uz na prvom stretnuti a sme radi, ze sme sa rozhodli prave pre neho. Pomohol nam zorganizovat nas svadbny den a vsetko prebehlo podla nasich predstav tak, ako sme sa dohodli a hlavne hladko. Vobec sme nemuseli sledovat cas, vzdy nas upozornil, co bude nasledovat a vsetko pekne uviedol/okomentoval. Aj moja minina bola spokojna a to si nevedela predstavit, ze budeme mat na svadbe "cudzieho" starejsieho ;-) takze mozem len a len odporucat - velka spokojnost. Dakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mozem vas poprosit o kontakt?a cenu kolko berie pan starejsi.. dakujem moc
Odpovedať
ahojte nevesty,mali sme svadbu 5.5.2012 a s Radkom sme boli viac nez spokojny.Je to sympaticky,mily clovek, ktory dobre vie co robi.mozme len odporucat. Obrovska spokojnost,dakujeme.Ziadna nevesta nebude lutovat!!!
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?