STAREJŠÍ PE-BN-Okolie

Profilova fotka
Ahojte :) hľadáme starejšieho/ších na svadbu v októbri. Nejaké referencie? ďakujem
Odpovedať
@jujiska ahoj :-) íííha, trocha neskoro, už budú zajednaní asi :-( ale skús Jozefa Mokrána z Oslian, toho sme mali my a je super!! A z BN je Robo Krchník, vraj je dobrý..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@marienkakf a prečo neskoro? neverím tomu že všetci budú už zajednaní :) a ten p. Mokráň je mladý/ starý? bavili ste sa na svadbe a prispel k tomu poriadnou dávkou on?
Odpovedať
@jujiska no veď skús osloviť, uvidíš :-) my sme ho zajednávali na začiatku roka, tiež na október, a boli sme predposlední, s ktorými uzatváral zmluvu.. Je mladý - do 30 rokov. Bol taký, akého sme chceli.. Potrebovali sme niekoho, kto nebude stredobodom pozornosti, kto vycíti, kedy zasiahnúť a dopomôcť zábave, kedy nechať ľudí sa baviť. Nemal sprosté vtipy, nenarážal na menšiny, alkoholizmus.. Zmanažoval nám situáciu pred úradom, kde sa nám ľudia schádzali pri občerstvení.. Riadil oficiality :-) My sme mali od neho zabezpečený aj catering - taktiež veľká spokojnosť. Niet čo vytknúť :-) Vieš, každá svadba je iná a nie každý má rovnaké požiadavky na starejšieho. Dôležité je, aby ste sa dohodli :-) A ešte poznám jedného - Marek Vajda, ktorý má aj skupinu, je niekde od Nitrianskeho Rudna..
Odpovedať
DJ Moky
Odpovedať
Profilova fotka
pán Jozef Balážka, pán Michal Herda, pán Marek Vajda... chalani z patoračného centra - Čipso a ten druhý (neviem meno)
Odpovedať
Ahoj Skus Michala Herdu je s Bosian myslim a je urcite jeden s najlepsich. Spokojnost zarucena!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Skúste Ivana Ondrušku.
Odpovedať
Ja odporúčam pána Sunegu z Ostratíc, mali sme ho v sobotu na svadbe a bol perfektní, slušní, hrá aj na saxofóne počas prestávok, dá sa s ním na všetkom dohodnúť. Určite odporúčam, neoľutujete :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jujiska @marienkakf aj my sme mali pána Mokrána minulý rok, aj starejší + catering..boli sme veľmi spokojní, má 26 rokov..ale zábavu spravil skvelú, všetci chválili...Marek Vajda robí tiež starejšieho, my sme ho mali len s kapelou ako kapelníka..:) oboch máme v albume
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Určite odporučam Pána Herdu je top nadmieru spokojni všetci ho moc chvalili
Odpovedať
Profilova fotka
odporúčam Mareka Vajdu-mladý, šikovný chalan.Môžem len vrelo odporúčiť,len neviem,či bude mať ešte voľné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?