Starejší Marek Ťažký

Ahoj dievcata, Hladala som starejsieho a tak som ich obvolala vsetkych co ma napadli a poviem vam ze na par z nich bolo zohnat cislo skutocne narocne. Vsetci su na moj datum obsadeni okrem pana Mareka Tazkeho. Neviete aky je?
Odpovedať
Profilova fotka
@lkajp Ahoj. Aký je pán Marek Ťažký neviem , ja poznám starejšieho Petra Ťažkého a ten je fakt super. Robí svadby po celom slovensku a pritom hráva na akordeóne aj na fujare...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@lkajp v akom sirokom okoli pracuju?
Odpovedať
To neviem musis si zavolat ale su tam od brezna az po zvolen co viem ze z kade su
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahoj Ikajp, ako ste boli spokojni s panom Marekom Tazkym ako starejsim? Mali ste ho nakoniec, alebo nie? Tiez nad nim uvazujeme, tak hladam nejake referencie :-) Dakujem pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zdenulka21 dobrý deň,dozvedeli ste sa naoniec niečo o starejšom Marekovi Ťažkom, tiež nad ním rozmýšľam, ďakujem!!!
Odpovedať
Zdravim, velmi nie. Ale uz sme dohodnuti. Mam z telefonatu s nim dobry pocit. Je mily, komunikativny a na webe som nasla len pozitivne referencie (aj ked bola zmienka o nom iba na dvoch weboch). Navyse mam pocit ze uz som sa s nim stretla, aj ked to bolo davnejsie :-)
Odpovedať
@zdenulka21 Ahoj, prosím o kontakt na p. Ťažkého?
Odpovedať
Ahoj, Domincek. Tu je kontakt: http://m.starejsi.cz/kontakt/ Pekny den. Zdenka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@zdenulka21 Ahoj, mali ste nakoniec toho Mareka Ťažkého? Ako ste s ním boli spokojní?Tiež nad ním rozmýšľame. Nebol veľmi drahý? Môžem vedieť koľko si zapýtal? A bol na celej svadbe? Ďakujem
Odpovedať
Ahoj Nanik. Áno nakoniec sme ho mali na svadbe a bol fakt skvelý. Vážim si aj to, že na poslednú chvíľu sme zmenili odobierku a v podstate sa to dozvedel až na mieste, ale perfektne a hlavne humorne to celé zorganizoval....Takže bola zábava.....samozrejme nie na úkor hostí. Vôbec neľutujem peňazí, čo sme mu zaplatili, my sme sa dohodli na 250 eur, ale asi bude lepšie ak mu zavoláš a porozprávate sa :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?