Starejší Eugen Kaiser a vaše skúsenosti

Profilova fotka
Ahoj baby, poznate niekto pana Eugena Kaisera? Tusim ze je zo Samorina a potrebujem starejsieho, co vie slovensky aj madarsky, vraj on vie, len ho nepoznam, neboli ste niektora na svadbe, kde robil starejsieho? Bol dobry?
Odpovedať
Profilova fotka
nikto nic? och ... :-(
Odpovedať
ahojko predsa niekto. My sme mali pana Eugen Kaisera na svadbe a boli sme velmi spokojny. On je taky dobry ze si ho treba niekedy aj rok pred svadbou rezervovat, takze cim skorsie. My sme sa nim stretli v Hoteli Kormoran v Samorine kde sme mali aj svadbu a obrad. Porozpravali sme sa s nim o nasich predstavach a pocitoch on nam vedel poradit ked sme sa my nemohli rozhodnut. Svadba prebehla na male prekazky ako po masielku. A co je najdolezitejsie nikto s hosti tieto male prekazky ani nezbadal kazdy si myslel ze sme to tak planovali. Pan Kaiser sa postaral naozaj o vsetko a bolo to na urovni. Takze vrele odporucam. Tel 0903 39 28 83
Odpovedať
Profilova fotka
@elysee35 Veeeeeelmi pekne Ti dakujem, myslim ze sme si dobre vybrali, uz som mu volala (len bol akurat na svadbe :-D ) mne totiz nedoslo, ze som mu volala v sobotu, takze najprv nezdvihal, ale bol taky mily, ze cez prestavku mi zavolal naspat, ze vraj ma volno na nas termin a ze sa mu mam ozvat v nedelu, teda dnes, ale ked bol po svadbe tak som ho nechcela otravovat, zajtra rano mu zavolam a dohodnem sa s nim...dufam :)
Odpovedať
Tesi ma ze som vam mohla pomoct. Uvidite budete spokojny. Zapamäta si vsetko co mu povies vsetky tvoje predstavy. Dohodnes sa s nim urcite, neboj. Budem drzat palceky.
Odpovedať
Profilova fotka
@elysee35 @tami263 babulky a viete mi povedat kolko asi stoji?hladam dobreho starejsieho, len mam problem lebo DJ uz mame a ked pozeram starejsich tak robia aj Dj..
Odpovedať
Profilova fotka
@papalinka7 pyta si 220 eur ak si dobre pamatam, ale po stretnuti s nim si myslim, ze tie peniaze mi za to stoja, je to vazny profik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tami263 videla si aj nejake ukazky zo svadieb na ktorych bol?
Odpovedať
Profilova fotka
@papalinka7 hej...nazivo :) bol na svadbe mojho bratranca a vtedy som si povedala, ze ked sa raz budem vydavat tak chcem jeho ako starejsieho...len s bratrancom som nejaky cas nebola v kontakte a nevedela som sa ho spytat, ze koho to vlastne vtedy mali za starejsieho...medzitym mi niekto poradil Eugena, ze je velmi dobry, tak som si povedala ze za stretnutie nic nedam, a ked som ho uvidela, tak som skoro odpadla od radosti, ze som ho vlastne uplne nezavisle od toho, ze som ho hladala takto nechcene nasla :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, a pán Kaiser je slovák? Myslím na nejaký maďarský prízvuk alebo niečo také...
Odpovedať
Profilova fotka
@katinka1987 neviem ci je madar alebo slovak, pretoze rozprava bez akcentu slovensky aj madarsky ;-) keby mal prizvuk, tak by som si ho urcite nevybrala, kedze som na taketo veci dost citliva a nemam rada, ked niekto komoli jazyk (hlavne ak robi v takejto brandzi) ...ja som potrebovala cloveka, co rozprava po slovensky aj po madarsky perfektne a tuto podmienku pan Kaiser splna tak isto ako vsetky moje ostatne poziadavky na starejsieho :)
Odpovedať
Profilova fotka
Veď práve, ja maďara nepotrebujem a slovenčinu by som rada peknú, slovenskú :))))) A čítam na neho super ohlasy, takže rozmýšľaaam, teda, ak je vôbec ešte voľný :)
Odpovedať
@papalinka7 Ahojko asi takych 5000 Sk neviem uz presne. No viem ze nas sprevadzal cely den a celu noc. Da sa s nim dohodnut. @katinka1987 Je slovensky Madar a prizvuk nema a ma zelene vlasy a cervene oci. Dufam ze pan Kaiser tvoj posudok necita. Odkedy rozpravaju vsetci Madari na Slovensku s prizvukom... Vyber si Slovaka bez prizvuku s ktorym nebudes po svadbe spokojna hlavna vec ,, Slovak ,, na slovenskej svadbe. Ale sa mi paci ze porozmyslas..ale prosim nie dlho lebo jeho kalendar je uz rok vopred naplanovany. Vela Stastia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@elysee35 Ja som to nemyslela v zlom a to, ze som napisala, ze "nepotrebujem madara", to si asi blbo pochopila, to bola reakcia na predchadzajuce prispevky o dvojjazycnych svadbach - ja som to len myslela tak, ze nepotrebujem cloveka, ktory vie AJ po madarsky, proste, je mi to jedno, svadbu chcem po slovensky. Baby tam pisali, ze si vyberaju dvojjazycneho starejsieho, takze tak.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@elysee35 ahoj elysee35, prosim mas aj nejaky link, kde by som si ho mohla pozriet 'v akcii'? je pre mna dolezite aspon nejaku ukazku vidiet, predsa len sa kazdemu paci nieco ine. hladame ale prave starejsieho, lebo ten, ktoreho sme mali, nam to zrusil. preto budem vdacna za nejaku ukazku.dakujem!
Odpovedať
zial nemam. Ale porozmyslam ako by som to organizovala.
Odpovedať
@sienna77 ahojko, pozri na ,,Svadobne albumy,, Katka a Martin 5. jula 2012, troska ho vidiet v akcii
Odpovedať
Ahojte, kočky, uvažujem o pánovi Kaiserovi ako starejšom na moju svadbu. Nevyhnutne by som však potrebovala vidieť nejaké video zo svadby, na ktorej bol p.Kaiser starejším. Prosím Vás pekne, nevedeli by ste mi poradiť nejaký link alebo rovno poslať nejaké video? Ďakujem krásne za každý tip! Pánovi Kaiserovi som osobne volala, ale on vraj nemá žiadne video, ktoré by mi mohol poslať :((((
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja som doteraz len počula o pánovi Kaiserovi ale teraz som ho videla aj v akcii a je super presne podla mojich predstáv,aj ja ho budem mat na svadbe. :)
Odpovedať
Profilova fotka
S pánom Kaiserom som robil..mylsim :-) si vyborny starejši....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dobrý deň, po tejto sobote sme mali potrebu napísať práve sem..... Spolupracovať so starejšími na svadbe sme ako kapela nemali nikdy problém, ak nám nevstupovali svojvolne do tanečného kola - zastavením kola, lebo teraz toto-teraz-toto-teraz hra.... Úloha Starejšieho sú vlastne svadobné služby ako aj všetky ostatné, takže ak svoju prácu rešpektujeme na vzájom, tak je to v pohode. (Spomíname si ešte na jedného Starejšieho, tiež zo svadby v okr. N.Zámky-konferoval len maďarsky ale mal tiež velmi kvalitné vstupy.Bohužiaľ jeho meno si nepamätáme. ) Naopak - ak sa niekedy na fóre popísalo, že sa starejší opil a potom trápil hudobný nástroj a s ním prenasledoval hostí....zažili sme, dokonca párkrát .... v jednom prípade opitý vstupoval so svojim spevom priamo nám do hudobnej produkcie a to už radšej ani nekomentujeme a vybodkujeme mnohými bodkami............ :-| ( Nakolko sa mu svadobčania asi hanbili povedať aby to nerobil, tak ho poctivo upili.V podstate len dokončili, čo on sám začal... :-D Tiež sme názoru, že kto nechce tak sa upiť nedá... S pánom Eugenom Kaiserom sme mali možnosť robiť práve túto sobotu v okrese Nové Zámky.Bolo to niečo absolútne iné...ten človek je naozaj úžasný...To ako pristupuje k práci starejšieho, to akú dokáže vytvoriť atmosféru, ako dokáže zrežírovať dianie v sále, dokáže konferovať plynulo v slovenčine a hneď plynulo tlmočiť v maďarčine...Dokáže zabaviť hostí...Svojimi trefnými vstupmi, dokáže rozosmiať alebo dojať hostí ..... Svoje vstupy riešil s nami - ako s kapelou, nediktoval, rešpektoval, spolupracoval..... Z jeho práce sme boli veľmi príjemne prekvapení.Je to človek z ktorého ide vážnosť, rešpekt ale aj milota do kopy... V závere sa nádherne do mikrofónu rozlúčil so všetkými od páru cez rodičov až po svadobčanov,, ešte aj skapelou a pripomenul hosťom že aj personál v kuchyni prispel dobrým jedlom k tomu aby sa všetci cítili dobre........................ odišiel za velkého potlesku všetkých v sále....Podotýkame, že triezvy.... Aj vďaka nemu mala svadba nádhernú atmosféru na ktorú párik a ani my ostatní nezabudneme. Takže ak máte možnosť vybrať si starejšieho, tak pán Kaiser bude pre vás veľmi dobrou voľbou...Vrelo doporučujeme aj tým, ktorí si myslia že starejší je zbytočná osoba na svadbe, tak ako sme si to doteraz mysleli aj my.... Sme však názoru, tak ako aj pri ostatných službách, radšej si priplatiť a byť v pohode, ako ušetriť a nechať sa nemilo prekvapiť na poslednú chvíľu alebo dokonca priamo v reáli. Klobúk dole pred vašou prácou pán Eugen ... :-) duo Axis. PS: Kontakt naňho nájdete priamo cez google a ľahko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
dobrý deň, prosim vás ma niekto kontakt na pána Eugena Kaisera? mail, telef. č. dakujem :)
Odpovedať
Ahojte! Prosím vás vedeli by ste mi poslat tel kontak na Adriána Gála? (starejší)Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň,nemá niekto náhodou meil na pána eugena kaisera. Ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1. Mail nie ale o 2 tyzdne nam robi starejsieho
Odpovedať
@8mimi8 Ahoj, potom prosím napíš recenziu, rozmýšľam aj ja nad ním, potrebujem slovensko maďarského starejšieho :) a držím palce, nech všetko odpadne podľa predstáv!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Jujj, my ho tiež budeme mat. Videla som ho na niekoľkých svadbach a vždy som si hovorila, že toho pana chcem aj ja!! :D ...a nakoniec nam buduci rok bude robit starejsieho. Som rada, že o nom cítam samé pozitívne hodnotenia, ešte viac sa teším ♥ :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Pána Kaisera odporúčam, zvolila som si ho podla recenzií, rýchlo zajednala a čakala rok na prvé stretnutie.A nesklamal.Hneď na prvom stretnutí sme si sadli a v deň svadby bol úplne skvelí.Všetko koordinoval a my sme si svadbu užívali, od odobierky , cez kostol , svadobnú hostinu až po odčepčenie, ktoré nám tak isto robil. Na konci pekne všetkým poďakoval a bolo mi až smutno , že už odchádza.Pripájam aj jeho číslo ak by mal niekto záujem.Vie aj po maďarsky -0903/392 883
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@lubka88fili no hlavne ze jo z tesca vyhodili pretoze tam kradol
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?