Starejší a Dj na svadbu z Martina. Poraďte

Profilova fotka
ahojte, prosim kto mi vie poradit starejsieho a Dj v jednej osobe z Martina. Ak nie v jednej osobe, tak starejsieho z Martina. Dakujem.
Odpovedať
miska_kac • Včera o 10:31 Ahoj nevedeli by ste mi datkontakt na starejsiho najlepsie v okoli MT. dakujem majkaa • Včera o 11:52 miska poslala som ti IP miska_kac • Včera o 17:01 Dakujem a ty si s nim bola spokojna?? Spravil Vam dobru zabavu???
Odpovedať
Ahojte, Kamoška mala na svadbe starejšieho Maťa aj s Dj MirDom, boli obidvaja super a naozaj to bola vydarená svadba aj vďaka nim. Martin, vie perfektne hrať na heligónke a Mirdo hral naozaj super pesničky na ktoré sme sa všetci dobre zabávali. Neboli to len samé ľudovky ako na niektorých svadbách. Keby sa dá, tak by som si tú svadbu ešte rada zopakovala... :-) Ak by niekomu pomohol kontakt, napíšte mi cez IP rada vám ho prepošlem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
noblesse • Dnes o 11:33 Ahojte, hľadám starejšieho zo ZH alebo z okolia MT.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Šup sem: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte neviete mi prosim poradit a dat mi kontakt na starejsieho z okolia Martina. Ďakujem velmi pekne !!!! :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lillymr mozem ti dat kontakt na Joja Mokrana... je najlepsie, kukni si o nom tu na MS recenzie.. nam robil starejsieho a aj cely catering a kazdy ho chvalil... ak by si chcela, info posta... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lillymr starejsi+kapela - super cena!!! Viac info.v profile ;-) ...
Odpovedať
@majkaa Ahoj,ja neviema,le čo som si pozerala fotoblogy neviest,ktoré už mali svadbu v MT tak celkom dosť ospevujú toho pána Chvojku....on je všetko v jednom,urobí ti DJ,starejšieho,odčepčenie...vraj je naozaj veľmi dobrý a keby som ja už nemala zajednaných ľudí,asi by som ho tiež oslovILA,tAK SKúS JEHO,MOžNO JE NA váš TERMíN VOľNý.
Odpovedať
Ahaaaa tak až teraz som si všimla že autorka už má dávno po svadbe,ale tak skúste vy ostatné,čo máte ešte len PRED 8-)
Odpovedať
Pozrite si v našom profile odkaz na videá ľudí s ktorými spolupracujeme. Našou snahou je ponúknuť klientom svadobné služby v najvyššom štandarde a zábava je jednou z podstatných súčastí svadby. Títo zabávači sú zárukou výbornej zábavy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?