Saty objednane z netu

Profilova fotka
Zienky, mate skusenosti so satami z netu? Zijem v Taliansku a domov, na SK pridem az na svadbu, cize saty hladam tu, no ceny siat tu su ozaj sialene. A to aj za pozicanie, preto rozmyslam, ze si nejake objednam z netu. Nasla som kopec stranok, niekde saty usiju dokonca podla mojich mier. Vyzera to super na obrazku, ale aka je realita? Skusali ste niektora?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zijem v Anglicku a svadbu budeme mat na sk. Saty si nechavam robit na mieru bud od anneli alebo mojanjelik ktore su tiez tuto na mojasvadba. Anneli ma dokonca aj vlastnu stranku kde saty mozu byt objednane. Maju vela recenzie od zakaznikov takze niet sa coho bat.
Odpovedať
kamaratka si tiez objednavala saty z netu a na oje pocudovanie sa prisli presne v takom prevedeni ako boli aj na obrazku a dokonca jej padli jak zadok na serbel tam ypadom usetrila nemale peniaze a este jej boli saty aj dobre. velmi sme sa vtedy cudovali ale pre nu to bolo len a len dobre takze by som sa nejak neobavala. hlavne je fajn ak si ich objednas dopredu aby ak by bolo ich treba upravit bol na to cas
Odpovedať
Profilova fotka
@sima222p Dobrý deň. Ponúkame svoje služby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?