Poraďte starejšieho zo stredného Slovenska

Pekny vecer zelam,viete mi poradit super starejsieho zo stredneho Slovenska? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Odporúčam Marek Ťažký.
Odpovedať
@persefona777 Ahoj :) Osobne by som ti vedela poradit jedneho starejsieho, ktore ho sme mali my na svadbe. Bol nim pan Mokran. Neviem teda, kde budete mat vy svadbu ale on je ochotny aj cestovat dalej. Nam sa pacil, lebo bol zabavny a robil super atmosferu pocas celej svadby. Fajn bolo, ze prisiel na vlastnom aute, takze dopravu sme nemuseli riesit a ani nepil, takze ziadnych necakanych a neprijemnych veci sme sa nemuseli bat. Snad ti moja rada trosku pomoze pri vybere :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme Mira Budu a je to jedno z mala co by som zo svadby nezmenila, je fakt super :-) ak chces dam ti na neho kontakt a dohodnite sa. Je od Zvolena.
Odpovedať
@1fifinka1 myslis ze by bol ochotny cestovat az do Galanty? Nemal by s tym problem? Mne o nom hovorila uz aj kamaratka, len vtedy som este starejsieho vobec neriesila, kedze sme ani datum nemali este isty. Teraz uz konecne mame zajednany datum, tak zacinam zistovat potrebne veci aby potom uz nebolo neskoro. Spominali mi, ze si ho baby aj rok dopredu zajednavaju
Odpovedať
@tereziona to je pravda, ze niektore nevesty si ho zajednavaju uz dopredu, aby sa im nestalo, ze nebude moct prist z dovodu inej svadby. Myslim si, ze Galanta by mu nerobila problem. Co som pozerala aj tu na svadbe, ze niektore baby ho mali aj z dalej ako je Galanta, takze kludne sa skus na neho nakontaktovat a myslim ze sa dohodnete. On je zlaty clovek
Odpovedať
@andreadrahosova Dobrý deň, viete mi dať prosím kontakt na p.Suju? ďakujem pekne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@1fifinka1 a vedela by si mi pls poslat kontakt na neho alebo ho najdem niekde na internete? By som mu teda hned v pondelok zavolala a uvidim co mi povie, ci bude mat volny termin alebo nie. Lebo ak nie, tak budem musiet hladat dalej
Odpovedať
@tereziona hej, hej mohla by som ale radsej ti ho poslem do sukromnej spravy, dobre? Nasla by si ho aj na internete ale takto to budes mat jednoduchsie a rychlejsie, aspon nemusis hladat:-) Ty mas az nabuduci rok svadbu tak to by mohol mat este volne, ale pre istotu mu zavolaj a uvidis co ti povie. Potom daj vediet;-)
Odpovedať
@1fifinka1 dakujem za kontakt, nasla som si ho v sprave uz vcera ale nemala som cas ti odpisat, tak preto az dnes pisem:-) Uz ti idem rovno napisat, ze som mu volala a to mi povedal ze ma este volny termin. Ale pochvalil ma hned, ze dobre ze volam skor lebo uz sa mu pomaly naplna aj rok 2018:-) Zaznacil si ma a potom neskor sa mame aj osobne stretnut. Takze zatial takto:-)
Odpovedať
@tereziona nie je zaco ;-) :-) Hej? Uz sa mu naplna aj buduci rok? To by som nepovedela, ale vidis, dobre ze si to neodlozila. Aspon ho mas zajednaneho a nestane sa ti, ze by ti na svadbu neprisiel a nerobil ti starejsieho. Som zvedava co budes potom hovorit po stretnuti:-) Ale to je este daleko :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Baby nam starejsieho na svadbe robil taktiez pan Mokran a mozem povedat, ze to bolo super. Bol zabavny, ochotny a mily. Vyhodou bolo, ze prisiel na svadbu autom, takze vobec nezalezi kde mate svadbu, on je ochotny hocikde prist. A este aj to, ze tym padom ze je na aute, tak vobec nepije a aj napriek tomu vie super zabavit hosti:-) Jeho by som vam kludne poradila:-)
Odpovedať
@1fifinka1 aj mna tato jeho veta dost zaskocila, necakala som, ze tak rychlo si ho nevesty zajednavaju. Ano, mne sa to uz nestane nastastie. Hned som kludnejsia, ked uz mam aspon toto a salu zajednanu. Uz ostatne veci maju aj cas, toto bolo take najdolezitejsie @marika194 uz ho mame zajednaneho a snad bude taky dobry ako aj na vasej svadbe a ze budeme s jeho pracou a zabavou spokojny:-)
Odpovedať
Ďakujem krasne za odporucania :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tereziona jej tak to je fajn. Som teda zvedava co budes potom hovorit aj ked som pozerala, ze mas az o rok svadbu. Je dost mozne, ze dovtedy aj zabudnem, ze sme si pisali - ale mozno nie:-) :-) A mal v pohode este volny termin? A budete mat aj harmonikara?
Odpovedať
@marika194 no ak nezabudnem, tak sa ti pripomeniem a napisem ti ako to vsetko dopadlo. Uvidime, co bude o rok ale pockaj, ani sa nenazdame a uz to tu bude. Ved ten cas leti strasne rychlo. Ten termin, ktory sme my potrebovali, tak volny este mal. A ine neviem, ale myslim, ze rok 2018 este az tak plny nema. Hej dali sme si aj s harmonikarom. To bude krajsie a predsa len ked budu prestavky mozu hostia s nim vyspevovat. Lebo ujov v rodine mam takych, ze velmi radi spievaju:-) :-)
Odpovedať
@tereziona verim ti, tieto dve veci su asi najpodstatnejsie ale netreba aj na ostatne zabudat. Lebo fakt, ani sa nenazdas a uz bude koniec roka. Aspon mne osobne, ten cas velmi rychlo leti. Budete mat v kostole svadbu? Ten by si mala tiez cim skor zajednat (ak ho teda este nemas). Ved ak by si potrebovala este nejake veci vediet, tak kludne sa ma mozes opytat, som k dispozicii :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tereziona ved to ze je to dost daleko ale budem dufat v to, ze nezabudnes na mna a ze sa potom ozves. A mozno si dovtedy budeme aj pisat, co ty vies:-) :-) Hlavne je, ze mali vas termin volny a ostatne ta trapit nemusi. Je to pravda, s harmonikarom je to krajsie. My sme ho mali tiez a boli spolu super. Robili super zabavu:-)
Odpovedať
@1fifinka1 neboj nezabudam ani na tie ostatne ale tie mi pridu take, ze na ne je fakt este dost vela casu. Hej, budeme mat svadbu v kostole. My sme krestansky zalozeny, takze nad inou variantou sme ani len nerozmyslali. A uz ho mame aj zajednany. Ved na zaklade neho sme si stanovili datum a podla toho sme zajednavali aj salu. Neboj, vsetko mam zatial pod palcom (ako sa hovorí) :-) Uvidime do kedy :-D
Odpovedať
@marika194 och tebe som skoro zabudla odpisat. Vsimla som si od teba spravu az po tom, ako som odoslala prispevok fifinke. Snad nebude vadit, ze pisem dalsi:-) Chcela som sa ta este jednu otazku spytat, a to, ze kolko ste mu vy platili, ked vam robil starejsieho?? A prisievali ste mu aj na benzin? Lebo on chodi autom na svadby, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
@tereziona v pohode, nic sa nestalo. Ved si mi odpisala, sice si to mohla do jednej spravy napisat ale tak to vobec nevadi. Z toho sa predsa nestriela:-):-) My sme platili v tej dobe, ked sme mali svadbu jemu za starejsieho spolu s harmonikarom 300€. Neviem, aku ma teraz cenu ale myslim, ze by mohol mat priblizne rovnaku. Mozno o par € vyssiu, kedze vsetky ceny isli hore. Ano, chodi na vlastnom aute. To podla dohody, nieco sme mu dali
Odpovedať
ahojte dievčatá, ja som dnes obvolala už šesť starejších a všetci sú obsadení. Viete mi posunúť číslo na p. Mokráňa? Už neviem kde mám ďalej hľadať a to mám 2.9.....A to som si myslela, že ešte skoro vybavujem :D
Odpovedať
@tereziona ano mas pravdu, to mas este cas na tie ostatne. Ved ty mas az v marci 2018 svadbu, ze? Ajajaaaj to by som zacala az niekedy v septembri riesit pozvanky a taketo drobnosti. Super potom ked ste krestansky zalozeny. My tiez :-) :-) Tak potom len tak dalej, aby si mala aj nadalej vsetko pod kontrolou:-) @samira292017 pisem ti IP:-)
Odpovedať
@1fifinka1 presne tak ako si napisala, az v marci 2018 ale uz tento rok mi ide velmi rychlo, takze to ubehne a ani sa nenadzam a uz budem stat pred oltarom. Aj ked by som bola rada, keby sa ten cas trosku zastavil lebo teraz si fakt ten zivot uzivame ako snubenci a je to super :-) Niekedy v septembri sa mame stretnut aj s panom Mokranom a dohodnut nejake veci a potom tesne pred svadbou a to uz zacnem aj tie pozvanky riesit. Aj ked rozdavat ich zacnem az niekedy v januari. Moja mama tvrdi, ze tak dva mesiace pred svadbou to uplne staci
Odpovedať
@tereziona hm tak v tomto mas pravdu. To sa ani nenazdas a budes veru stat pred oltarom a este ten priamo svadobny den ti velmy rychlo ubehne. Ked sa budes musiet vsetkym hostom venovat. Budes rada ked aspon s kazdym budes chvilku:-) Ale nechcem ta strasit, len si to poriadne uzi vsetko a aj tieto chvile, ked ste zasnubeny a len dvaja:-) To uz budete aj menu dojednavat a ine veci v tom septembri. Ale nemas sa coho bat, on je zlaty clovek;-)
Odpovedať
@marika194 ahoj :), chcela by som sa opytat na toho pana Mokrana - on robil starejsieho a zaroven hral na hramonike? dakujem krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa53 Ahoj, ahoj:-) Prepac, ze odpisujem az takto neskor. No on to ma tak, ze on robi starejsieho a chodi s nim jeden harmonikar. Nie je to tak, ze jedna osoba robi aj starejsieho aj hra na harmonike. Chodia dvaja a maju to rozdelene. Chcela by si ho na svojej svadbe? Ci este len premyslas?
Odpovedať
@tekvicka71 Dobrý deň, mohla by som vás poprosiť o kontakt na Mira Budu. Ďakujem
Odpovedať
@1fifinka1 veru len ma nestras:-):-) Ale taketo podobne veci mi uz viacere baby hovorili, ze mali co robit aby aspon chvilku s kazdym hostom boli a tak. Uz sa na to tak trosku psychicky pripravujem, ze to bude riadny natlak. Ale pevne dufam, ze vsetko dobre dopadne:-) Dakujem ti za tvoje povzbudive slova, si zlata;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?