Poraďte starejšieho z okolia Topoľčian, Bánoviec, Nitry

ahojte, chcem vás poprosiť o radu, prípadne nejaký tip starejšieho z horeuvedených okresov... vďaka, veľmi mi pomôžete :)
Odpovedať
Moj tip je jednoznacne Chovanec,Gulis a z tych mladsich Stevanka.Toto su starejsi,ktori nie su exhibicionisti a nemaju potrebu,aby svadba bola iba o nich....A robia iba starejsich,max.este hraju na harmoniku a nie su multistarejsidjoviafotografikameramanipredtancovavaci a este neviem co v jednom.Ale to co robia,robia na profi urovni.Toto vsetko je iba moj nazor a dobre mienena rada.
Odpovedať
My starejsieho nechceme,ale na jednej svadbe som zazila Roba Krchnika, bol skvely.
Odpovedať
@annabella vďaka, presne takého hľadáme :)
Odpovedať
@majkaa30 vďaka majka, no my by sme predsa radi starejšieho, nedávno bola sestra na svadbe bez starejšieho a vravela, že nikto nevedel, čo má robiť, kedy -čo...že chaos nad chaos... ten starejší by nám postačil na odobierku a príchod a odchod z a do kostola :)
Odpovedať
@megane1rada som ti poradila.Este jedna rada:vyhni sa tomu,co tu pise majkaa30,to je presne ten pripad,pred akym ta varujem...
Odpovedať
Skôr by som sa vyhybala alkoholikom...že anabella?
Odpovedať
Majka30 vyber si človeka,ktorého mali tvoji známi na svadbe.na Slovensku ich je dosť,stačí dobrá intuitícia a zopár ohlasov.napr: kramar,muler,herda...Robko krchnik je samozrejme najlepši!!!vdaka nemu bola moja svadba rozpravkou! :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali p. Bomboša, bol starejší a zároveň aj DJ, bol odporučený od mojej kolegyne, tá ho mala tiež... boli sme spokojní, pri pýtaní nevesty bol harmonikový sprievod, no veľmi pekné to bolo, v kroji prišiel, aj ako DJ bol super, všetko spieval, nehral tie odrhovačky, pri prestávkach púšťal príjemné podmazy...robí celé Slovensko, kde si povieš, tam príde :)
Odpovedať
Profilova fotka
Bez starejsieho to nejde!!! Odporucat mozem p. Szalmu. Je super!!!
Odpovedať
Ahojte! Chcem vas poprosit o referencie na dobreho starejsieho (pripadne starejsieho + DJ v jednej osobe :-) ) z TO. Povodne som chcela M. Herdu, ale ten je uz obsadeny na september :-( . Budem rada, ak mi odporucite niekeoho koho poznate a mate s nim naozaj dobre skusenosti. Dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne Michal Herda. Je najlepsi akeho som videla :D odporucam
Odpovedať
Článok sa načítava...
@annabella Ahoj annabella, mohla by som Ta poprosit o kontakt na panov Chovanca, Gulisa a Stevanku? Chystame svadbu a surne potrebujeme starejsieho :-D . Vsetkych ktorych sme zatial skusali su uz obsadeni na september. :-( Velmi by si mi tym pomohla....dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@ivvaa Ahoj a vies mi dat na neho kontakt. Pripadne aj cenu? Dakujem.
Odpovedať
@lukra2000 ahoj mas tie kontakty
Odpovedať
@megane1 - my sme si zajednali DJ, ktorý nám urobí aj súčasne starejšieho - a len odobierku, do kostola a príchod do miestnosti ale on kedže robí súčasne aj DJ tak to vie spojiť a prepojiť :)
Odpovedať
@brachova - ďakujem, svadbu sme už mali pred dvoma mesiacmi, starejší bol super! :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@3nana13 Ahoj mas konatkt na Herdu. Ak ano poprosim Ta. Dik Lenka TN
Odpovedať
Ahojte kocky, viete mi niektora poslat nejake kontakty na starejsich v okoli TN, popripade aj na niekoho mimo ak je ochotny? Svadbu mame 31.5.14 a toho co sme chceli bol uz 1 a pol roka vopred obsadeny. Hladame skor kombinaciu koordinator a starejsi, skor cloveka, ktory bude robit skor vsuvky formou hier, nakolko budeme mat nie zrovna tradicnu svadbu. Dakujem moc za kazdy prispevok.
Odpovedať
Neviem co myslíš pojmom netradicna svadba ,ale mozem ti poslat kontakt na starejsieho ktory podla mna presne splna tvoje poziadavky :-)
Odpovedať
a koho maš na mysli prosím ťa? aj mňa to zaujma :)
Odpovedať
poslem ti kontakt do IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Prosím vás v auguste mame svadbu. Viete mi poradiť nejakeho dobreho starejšieho z PE a okolia? dakujem, lebo nemôžem nikoho najst s odporučanim
Odpovedať
@annabella ahoj.. prosím ta, posles mi na nich kontakty...? dakujem
Odpovedať
@3nana13 ahoj.. prosim ta vies mi poslat na neho kontakt? dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, prosim mate kontakt na pana Szalmu?
Odpovedať
Prosím kontakt na Krchnika a Chovanca
Odpovedať
@hamel Mozem poprosit kontakt na pana Krchnika? Dakujem krasne :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?