Pomoooc konflikt so svokrou koli starejšiemu

Profilova fotka
Ahojte baby, dievcence, nevestičky potrebujem radu. NA svadbu zajednala svokra starejšieho s tym z e je fakt dobry,vie spievat hrat na gitare, harmonike.. vyrecny je a hlavne JE JEJ KAMARAT!!!! Ze ma strasne dobre recenzie....TAk reku dobre, nech ma radost nech je daco aj po jej... LENZE dnes som videla DVD s tym starejsim! DES HROZA, TRAPNOSTI!!! Hambila by som sa jak svina za tekeho keby ho mam na svadbe... ako jej to vyhovorit? Ja mam vytypovaneho jedneho a ma aj volno vtedy (je podla mojich predstav) a radsej by som mala hentoho. Lenze ON JEJ JEJ DOBRY KAMARAT A JE UZ ZAJEDNANY
Odpovedať
Ahoj :-) takze nie je sanca, aby to urobil inac?! Nesympaticky je uz len tym, ze je, ak som spravne pochopila.. Kedze mas svadbu uz o mesiac, mas stastie, ze si nasla volneho.. Normalne sa so svokrou porozpravajte, mohla by byt pristupna. Nech to skusi tak jemne tvoj nastavajuci :-) A ked ho ma tak rada, tak jej ponuknite, nech pride ako host, zabavit sa, nie zabavat..a bude vidiet robotu aj inych starejsich, nech sa nauci :-D Vy ste mozno urobili chybu, ze ste si ho skor nepreverili.. Ale radsej to zistit mesiac pred svadbou, ako na svadbe :-) Drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
V tomto prípade naozaj popros svojho nastávajúceho aby Ti pomohol... Uz som zažil svadby, kde zlého starešieho normalne poslali domov. Držím palce:)
Odpovedať
Profilova fotka
popros drahého, zruš henteho. zajednaj svojho.bola by si sklamaná a banovala by si ak by si neurobila podla seba. ide o teba, tvoje pocity a tvoju svadbu nie svokrinu!!! držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez si myslim, ze bude lepsie, ked si to s tvojou svorkou vydiskutuje tvoj drahy. Ja od mojho mileho tiez necakam, aby debatoval neprijemne veci s mojimi rodicmi, s tymi si poriadky narobim sama :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?