Pomoc zo starejsim.

Ahojte,prosim vas myslite si ze by sme zo snubencom mohli mat starejsieho nakolko mame jedno dieta a byvame uz spolu,hodi sa to?dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Patkovamamina dakujem ti za skusenost. Aj ja si myslim ze to bude super len priatel ze to sa nehodi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Myslim si ze natom nieje nic zle mat starejsieho aj ked mas dieta, vsak starejsi sa vam postara aspon o zabavu a vy sa aspon o to nebudete musiet starat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mať starejšieho je super vec. Ja myslím, že tu sa jedná skôr o obrad začepčenia, kedy sa s "panny so zeleným vienkom" stáva vydatá žena... Ale dobrý starejší toto zvláda úplne bežne a bez akýchkoľvek problémov, aj keď pár už má deti... @majkaaluky , že priateľovi odkazujem len toľko, že žijeme v 21. storočí a nie v stredoveku. :)
Odpovedať
Dakujem za nazory :-) a v pohode,on si len robi starosti ako to bude vyzerat lebo ziheme na dedine.
Odpovedať
Bez urazky, ale netrapi ho, co si o vas pomyslia, ked sa ty ako maminka budes vydavat v bielych satach ? Tie su totiz prave symbolom cistoty a nevinnosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj no to chapem, na dedine vsetci radi vsetko rozoberaju :-)
Odpovedať
Tobze budem mat biele saty sme zatial neriesili a neviem ani ci budu aj biele. Ano dedina je v tomto smere hrozna... ;-)
Odpovedať
@mo_tylik to nie je celkom pravda, to je len typicka rpedstava co sa u nas ustne podava. Na dedine sa vydavali v krojoch, aj ked to boli katolicke svadby.kroje boli farebne a nemali nic spolocne s cistotou a panenstvom. Biele saty sa pouzivaju najmä od cias kralovnej Viktorie,ktora nebola katolicka a rozsirili sa medzi smotankou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?