Pomoc zo starejším

Dobrý deň, kamarátka bude mat svadbu a potrebuje nejakeho dobreho a nie moc draheho starejšieho. :-) Preto vas moc prosim o radu na koho sa obratiť. Vedeli by ste mi poradit? ;-) Najlepšie by bolo západne Slovensko. Vopred vam moc dakujem :-)
Odpovedať
mozno by ti aj vedeli niektore baby poradit ale musis najprv konretizovat co pre teba znamena nie moc drahy :) lebo to kazdy moze pochopit a brat inak
Odpovedať
Profilova fotka
to je pravda, tebe to moze byt vela a niekomu je tak akurat, mohla si napisat nejaku hranicu, pokial si ochotna do toho investovat :)
Odpovedať
baby ked sa vam priznam netusim co to tak stoji no ked som pozerala boli tam ceny okolo 400e a ked som povedala kamoske tak ze to je moc tak ratam do tych cca 150e ale to asi nezozeniem no skusam... ona potrebuje vyslovene len starešieho ostatne vsetko ma :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja síce nie som baba :) ale tak poradiť by som Ti vedel, len napíš podrobnejšie, kde bude svadba a čo všetko sa od starejšieho očakáva ;) Bude to úplne klasická svadba na dedine alebo niečo modernejšie? Máš už pripravený harmonogram priebehu svadby?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Pan Eugen Kaiser, je ozajstny profesional, mozes sa na nho spolahnut 100%ne vo vsetkom, kopec starosti ti tym padol odpadne a ako bonus, nema ziadne otrepane ci trapne reci ako vela starejsich... Myslim ze berie 250€
Odpovedať
@kajka8989 Co znamena nie moc vela? Kazdy starejsi berie tak od 150€ a vyssie. Kolko je teda ochotna investovat na starejsieho? Lebo lepsi beru viacej
Odpovedať
Ja myslim, ze nejakych 300€ by si si mala nachystat, isto najdes aj nejakeho co to urobi za lacnejsie ale ked chces mat istotu tak by som si radsej priplatila :)
Odpovedať
tak asi maximalne do tych 200e je ochotna dat. dakujem vam vsetkym za pomoc budeme obvolavat a hladat. ste uzasny dakujem ešte raz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Napíšte dátum svadby a vašu predstavu čo by mal robiť... veľmi všeobecne sa vyjadrujete... podľa toho je i cena... radi nejaký kontakt posunieme ak sú informácie...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?