Musí byť starejší na svadbe, alebo nemusí?

ahojte , mam mensi problem , budeme mat svadbu teraz v oktobri. Najprv sme si povedali ze nechceme starejsieho ale dnes som videla cd od kamosky zo svadby a ten starejsi nema chybu len je z daleka.. Nevieme sa rozhodnut ci mame mat starejsieho alebo nie.. je uz mozno aj neskoro na to aby som nejakeho zohnala ale mozno by sa to este mohlo podarit.. Tak by som chcela vediet Vas nazor ake s nimi mate skusenosti ci je podla Vas potrebny a ak teda ano tak ci nahodou nepoznate niekoho z okoli Levic pripadne aj kontakt.. dakujem :))))))))
Odpovedať
Ahoj určite áno ,svadba je potom zosúladena a prebieha bez stresu ja odporúčam starejšieho......
Odpovedať
Profilova fotka
ak mate dobru kapelu alebo dj, ktory vedia dobre moderovat tak starejsieho netreba
Odpovedať
po mojej skusenosti jednoznacne odporucam starejsieho ja som mala ing.Raceka a bol aj dj zaroven
Odpovedať
Profilova fotka
mirela40 ahojky.mozes mi,prosim,napisat,kolko ste mu zaplatili?my sme sa pytali jedneho starejsieho na cenu a napisal nam,ze 650EUR :-D :-D :-D :-D .to sa mi zda trochu moc.dakujem :-)
Odpovedať
skus DJ Mino je to zaroven aj starejsi. Mladý chalan - celkom fajn to robil. Najdes ho cez vyhladavace tu na MS alebo google.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to zbytocnost - ako pise @s_irius , ked je dobry DJ (to bol nas pripad), starejsieho netreba... a vsetko bolo zosuladene, aj prebiehalo bez stresu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?