Ktorý starejší je vtipný a vie rozprúdiť zábavu?

Profilova fotka
Ahojte babulky, potrebujem radu odporucania ohladne starejsiho. koho ste mali vy? kto je naozaj vtipny a vie rozprudit zabavu? dakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
naozaj top starejsi je Robert Krchnik... odporucam, bola to nasa najlepsia volba :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ervín Szalma, Michal Herda...
Odpovedať
Profilova fotka
Moja sestra mala pána Mokráňa z oslian :) a bol vynikajuci a hlavne je prirodezeny :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
kamaratka bude mat svadbu a poprosila ma ze ci by som jej nepozistovala mena starejsich.. chcela by hlavne aby bol dobry zabavac a aby vedel dobre usmernil priebeh celej svadby, aby sa ona vobec nemusela starat o program.. dakujem za vsetky rady :-)
Odpovedať
@stanka45 Neviem, kde bude svadba, ale mi sme mali Ivana Mikuleka zo Šoporne a bol fantastický. A cena bola super. Môžem poskytnúť kontakt, ak by bol záujem.
Odpovedať
Profilova fotka
My smemali panaRastislava Hodouša z PD.ma aj web stranku.Mozem povedat,ze som este nevidela lepsieho starejsieho.Je abstinent,pomoze s cim sa da,od vela veci nas odbremenil,ludi super zabavil.ked bolo treba zabaval,ked sa ludiabavili sami sa stiahol a nechal ich bavit sa.Ma vtipne sutaze,urobi vsetko ako sa dohodnete vopred a je to naozaj velmi mily pan,keby si mamznovu vybrat,nemenila by som.
Odpovedať
viete mi poradit niekoho kto bude usmernovat hosti, viest celu svadbu a bude dobry zabavac.svadba bude v Modre.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ona bude mat svadbu v Prievidzi tak by bolo dobre asi z toho okolia nejakeho starejsieho.. pocula som dobre veci aj na pana Mokrana on ze je z Oslian toho som jej aj spomenula tak uvidim ako sa rozhodne :-) mali ste ho niektora na svadbe? a najlepsie je ze aj ja teraz zacinam premyslat ktoreho starejsieho na svoju svadbu, neviem sa rozhodnut, este ze ma kamaratka predomnou svadbu, uvidim ktoreho si ona zavola a potom sa rozhodnem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
viete mi poradit ako dopredu si treba zajednat starejsieho? budem mat v juni svadbu a uz ma doma zacali strasit ze by som si nejakeho mala zajednat aby sa mi nestalo ze uz nebude mat volny termin, kolko dopredu ste si zajednavali vy? dakujem :-)
Odpovedať
Možem odporučiť Michala Herdu z Bošian. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?