Jan Hergott - aký je starejší? Svadba 13.7.2019 Kusuce

Prosim nevesticky poradte mi starejsieho a Dj (2 ludi) podla vasich skusenosti. Pan Milan Perny je obsadeny. Starejsieho s ludovymi tradiciami, ktory dokaze zabavit hosti, hra na hudobnom nastroji a je vtipny. Dj, ktory zahra naozaj vsetko aj "kaliho". Moc dakujem.
Odpovedať
Vďaka starejsiemu Jankovi Hergotovi bola naša svadba plná srandy zábavi zo super programom ;-) Ďakujeme mu veľmi pekne za náš najkrajší deň v živote že bol taký úžasny môže z veľkej mieri práve on :-) Odporúčam každému páru ktorý hľada vynikajúceho starejšieho ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
U nás bol veľmi fajn: zábavný, ľudský a aktivity aj moderovanie prispôsobil našim potrebám podľa vzájomnej dohody. Čo bolo treba odspieval, odmoderoval, pridal sa aj k jednej zábavnej tanečnej aktivite. :-D Program prispôsoboval podľa aktuálnej situácie a stihli sme tak všetko, čo sme chceli... A oceňujeme, že aj proaktívne vybavoval veci s personálom, kapelou, atď., tak sme si mohli svadbu užiť, ako sa patrí. :-)
Odpovedať
Zverili sme zábavu do rúk Janka Hergotta a nemohli sme spraviť lepšie. Program sa páčil mladým aj starým, čo som myslela, že je nemožné. Vedel ho úplne prispôsobiť nám a situácii. Vnímal hostí, na čo reagujú a na čo nie a bolo vidieť, že v jeho záujme bolo aby sme si hostinu užili. :) Veľká vďaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?