Hľadám starejšieho z okolia Levíc

Profilova fotka
Prosím poraďte mi nejakého zábavného mladšieho starejšieho v okolí Levíc...ďakujem :)
Odpovedať
@ledenicka Ahoj, ja ti odporucam starejsieho Vlada Raceka, ale ako DJ je onicom. Skombinuj ho s dobrim DJom a bude to super. Na svadbe ako DJ pôsobil na mna ako ujo s terchovej z roku 1985.
Odpovedať
Profilova fotka
Ervín Szalma - ale myslím, že ten je už obsadený, aj my sme kvôli nemu posúvali svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hydrangeapeony Ervínovi sa akurát vtedy žení sestra :)
Odpovedať
Profilova fotka
@svadbanz ten Vlado Racek má prosím ťa koľko rokov? :)
Odpovedať
@ledenicka tak 50
Odpovedať
Profilova fotka
@svadbanz Oka ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na výber z mladších streješích je ešte Martin Kabát z Kozároviec alebo Jožko Kalman zo Seči
Odpovedať
Profilova fotka
@svadbanz Rad sa s Tebou stretnem,aby si dokazal/a/,ze nie si DJ Zvuko,ktoreho propagujes a davas na uroven DJ Gaba,Gusta -smiesne :moje svad.oblecenie vzdy schvaluje nevesta,nemusi kazdy vyzerat ako vlasaty Palo Habera s bielym natelnikom z r.1995.
Odpovedať
@djvladoracek Ahoj, ja som napísala svoj názor. Odporučila som vás ako sterejšieho a neodporučila ako DJ. Treba rešpektovať názor iných. To, že som niekde vo fóre spomenula iných DJ a nie vás bude asi preto lebo sa mi páčia. Určite sa aj vaša práca DJa niekomu páči a preto vás spomenú vo fóre. Po stretnutí svami netúžim a neviem ako ste nato prišli, že som dj zvuko :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@svadbanz Ziadna obycajna buduca nevesta nepozna tolko DJ-Gusto,Gabo z BA,Sladecek,Racek z NZ,Fojtik-Vrable(odporucas ho),kapely GinTonic,Fantom(Tvoje ohovaranie Fantomu admin vymazal) a nevie sa tak odborne vyjadrit k ich hudobnej praci...a moj vek tak presne netrafi ziadna nezainteres,osoba.Kedze odmietas osobne stretnutie na Tvoju identifikáciu-povazujem Ta za skrytu firmu spojenu s vyssie vymenovanym DJ.Tod vsjo.Good bye.
Odpovedať
Profilova fotka
Admini, spite???? To naozaj nic nemienite urobit s tymito "slusne povedane" provokatermi a neserioznymi podvodnikmi typu "svadbanz"???
Odpovedať
Článok sa načítava...
@djvladoracek Áno pán Rácek, nie som obyčajná nevesta. Som mladá, krásna, ambiciózna. Pracovala som dva roky v podniku kde boli skoro každú sobotu svadby, preto nestrielam len tak do vetra a čo to o muzikantoch viem. Sám sa tu zhadzujete keď robíte s komára/somára. Niekomu sa páči vaša práca, inému nie, tak to v živote chodí :-S
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?