Hľadám starejšieho a DJ v jednej osobe v Topoľčanoch

Profilova fotka
Ahojte baby, nemáte nejaké referencie na dobrého starejšieho + DJ v jednej osobe z okolia Topoľčian? Chcela som p. Herdu, avšak budúci rok už ma skoro celý rezervovaný. Ani p. Krchník nepripadá do úvahy... Ďakujem za všetky tipy! :-)
Odpovedať
Ahoj. Aj ja som mala na synovej svadbe DJ Team - Slovakia z Topolcian a boli perfektni! Boli sme vsedci velmi spokojni. Je to zohrata dvojica ktora bola mila peijemna a hlavne spolahliva! O vsetko sa postarali a my sme sa mohli v klude bavit. Ak si ich vyberies budes urcite spokojna. Vrelo doporucujem!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nevesta :) .. Aj my na našu svadbu 10.10.2015 sme mali DJ TEAM -Slovakia z Topoíčian , veľmi sa páčilo nielen nám mladomanželom ale každému kto na našej svadbe bol! ;-) NAJlepší starejši a vyborni DJ :-) :-) vrelo odporučam DJ TEAM-SLOVAKIA ;-)
Odpovedať
@21deniska Ahoj, môžem s spýtať koľko si berú? Aj mi zvažujeme nad tým, že si rezervujeme niekoho, ale vôbec nepoznám nikoho, kto by sa vyznal.. ako dopredu sa treba dohodnúť? my budeme mať svadbu za 3 mesiace :D dosť rýchlo, ale neskoro sme sa "zobudili" vôbec :D ďakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
maminka2013 Ahoj prepač ze odpisujem tak neskoro ale nemala som kedy .. :-| :-| Dj TEAM -Slovakia už budu obsadeni .. A určite sa dopredu treba dohodnut :) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?