DJ/Starejší pán Rácek z Bánova - aké máte skúsenosti?

Baby z každej strany padajú chvály na p. Ráceka z Bánova! Chcela by som ho mať aj ja na svadbe! Poslal my svadobný návrh a zmluvu, no bola by som rada keby mi to niekto vysvetlil po lopate! Tie baby ktoré ste ho mali, tvrdíte že bol super! On robí starejšího zároven aj DJ a aj DVD? Alebo sa mýlim? Tiež by ma zaujímala približná cena! Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
moje: takáto téma tu už založená je, skús mrknúť tam. ;-) My sme mali Valdka Ráceka na svadbe. On robí starejšieho a DJ v jednom a chodí s ním ešte jeden jeho asistent. Tiež nám poslal návrh a zmluvu, to preto, aby sme si ju prečítali, doplnili, kde bude svadba,kedy, mená nevesty a ženícha. Potom nám poslal taký program, čo všetko ako starejší ponúka, aké rôzne vystúpenia, súťaže, atď. On vám to bližšie vysvetlí, keď sa s ním osobne stretnete. Nám púšťal aj video, aby sme to videli, ako jeho práca vyzerá. Tiež sme sa s ním dohodli na piesniach, ktoré púšťal, poslali sme mu zoznam, ktoré sme chceli aby zahral. Podľa mňa bol úplne úžasný. Dokonca aj ľudia z rodiny, ktorých poznám, že sa moc nebavia, tak aj tí sa zabávali. Stále bol plný parket a celú svadbu bola zábava. Fakt odporúčam všetkými desiatimi. Ale všetko je to o dohode medzi vami a ním, čo chcete, čo nechcete.
Odpovedať
mata2121: môžes mi prosím ťa poslať približnú cenu, kolko Vás p. Ráček stál? A do spoločného života ti prajem vela lásky, šťastia. Dakujem
Odpovedať
toto je ten isty? http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
emjee: je to ten istý ;-) moje: nás vyšiel tuším 7500 sk. 5000sk berie za to, že robí DJ+ 1000 sk za starejšieho + benzín a hrá do pol tretej rána a za každú ďalšiu hodinu navyše je tuším 400 sk. Také normálne ceny podľa mňa. Ďakujem za blahoželanie a tiež ti želám pekné prípravy a veľa šťastia.
Odpovedať
:-) Ahojte kocky- ja som sa s nim nakontaktovala zatial iba podla meilov , tiez mam predbeznu zmluvu do 3hod rano aj so svadobnym scenarom.Este zhanam kameramana a foto.Mata2121 - bola si naozaj pekna nevesta,svedcilo Ti to.Posli este nejake foto.
Odpovedať
;-) moje - mne robil svadbu uz davnejsie,ale bola som uplne spokojna.Aj kameraman to pekne zostrihal a je to pre nas pekna spomienka na jeden uzasny den.Odporucam.
Odpovedať
My sme boli osobne pozriet p.Raceka na svadbe 26.1.2008 v Novych Zamkoch a velmi sa nam to pacilo.Zajednali sme si ho na nas datum,s tym,ze zalohu casom vyplatime.Moj snubenec chcel hlavne vidiet polnocne cepcenie a polnocny tanec manzelov a tie ceremonie okolo toho+pripitky na stolickach.
Odpovedať
Ahojte, aj my sme si ho zajednali! Dnes platime zalohu: vyzera byt velmi pristupny, ze sa s nim bude dat dohodnut...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, rozhodne pana Raceka doporucujem. My sme ho mali na svadbe teraz 19.5,2012 a bol uplne perfektny. O vsetko sa postaral nemala som ziadne starosti s programom alebo s tradiciami. My sme chceli tradicnu svadbu so zvykmi a perfektne sa toho ujal. Svadobcania boli nadseny, hovorili ze na tak dobrej svadbe kde by sa tak zabavili dlho neboli. Dokonca fotograf chvalil ze mal celu noc co fotit pretoze sa tam stale nieco dialo. Ja len ODPORUCAM. Dokonca som kamaratkam, ktore sa budu vydavat buduci rok dala kontakt.
Odpovedať
môžete prosím aj mne poslať kontakt na DJ/ starejši p.Raceka kontaktné údaje o ňom? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@bjanulienka ak si pozries v mojom profile, tam som dala jeho webstranku ako odporucaneho dodavatena - DJ, tak tam si to nakopiruj a tam je tusim kontaktny email...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja by som tiez rada pochvalila p. Raceka... Absolutne perfektny DJ/Staresina/zabava, vsetko dohromady a este aj dvojjazycne!!! Vlado nam vybral len tie najlepsie hry, nasmiali sme sa cely vecer, az o pol piatej rano sme sa rozhodli konecne is do postielky... Niektory Dji povedia ze vedia vycitit atmosferu davu a hrat podla toho, ale potom to tak nevyzera v skutocnosti... Ale pan Racek definitivne vycitil, sem tam nas nechal posediet a pokecat, cela svadba bola idealne vedena... Dakujeme!! Najlepsi kredit k jeho schopnosti je to ze mi traja zahranicni hostia v roznych castiach vecera pri tancovani povedali ze nasa bola ta najlepsia svadba na akej kedy boli... A dodatocne aj domaci si vsetci velmo pochvalovali aj doteraz pochvaluju pri spomienke... DAKUJEME este raz!
Odpovedať
Profilova fotka
@moje hry ktore ti poslal z toho vyber bud ty take ktore poznas, alebo spolu vyberiete uz v den svadby, my sme to tak volne nechali a on ich navrhol a dobre vybral.. S foto a kameramanom ti neviem poradit lebo my sme mali tychto osobitne, to sa ho len popytaj, ale cenovo je to porovnatelne s fotografmi ktory k nemu nepatria - aspon mne sa tak zdalo... Ano mozes si vybrat bud ze s kameramanom pride alebo budes mat kameramana cez niekoho ineho vybaveneho... mne foto aj video vybavili sestry ako svadobny dar, ale dava to zmysel aby s nim bol aj kameraman, ak nemas nikoho ineho a kces video... Dufam ze som pomohla...
Odpovedať
Mozem len a len odporucat, vynikajuci program a aj hudba. Bolo nutne si termin zarezervovat a zaplatit zalohu skoro rok pred svadbou, ale v zasade sme mali komplet postarane o hudbu aj program. S panom Rackom sme sa stretli asi 2 mesiace pred svadbou a presli si cely program aj s jeho odporucaniami - vsetko si znacil do posledneho detailu. Taktiez sme sa dohodli na zanre/mnozstve roznych skladieb a od tohto bodu sme nemuseli nic riesit. Bol nachystany na dohodnuty cas, hned si s nami po pripitku potykal a zabavali sa aj ludia, co chceli ostat len na par hodin - ostali skoro do konca. Pred kazdym programom vzdy prisiel, objasnil co sa bude diat a vsetko prebiehalo velmi hladko a hlavne - nenasilnou formou. Medzi tanecnymi kolami robi rozumne prestavky ked zistil ze ludia uz nevladzu. Urcite by som odporucal dalej vsetkym znamym.
Odpovedať
@gaspi86 ahoj, vies mi poskytnut nejaky link, kde by som mohla vidiet ukazku? dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ani cim mam zacat...kontakt na Vladka som nasla tu, bolo tazke vybrat niekoho kedze sme mali Irsko-Slovensku svadbu na Slovensku plus nasi hostia boli dokopy z 9 krajin, nastastie vsetci rozpravaju po anglicky ;-) Vladko bol pripraveny na jednotku, prvy krat sme sa s nim stretli az na svadbe a od prvej sekundy som mu dala vsetko nastarosti, predtym sme si vymenili len par mailov kde som mu napisla moju predstavu svadobneho scenara a hudbu aku mame radi.Nebolo nic co by som mu mohla vytknut, proste bol uzasny a to naozaj neprehanam, hudba prestala hrat o 6:30 rano ak si dobre pamatam :-)Cely svadobny den aj noc mal pod kontrolov, nic prehnane, nic vyumelkovane, co sa tyka anglictiny tak rozpraval uplne zrozumitelne, doteraz a verim ze este aj velmi dlho ho nasi hostia budu spomynat a verim ze ma velky podiel na tom ze od kazdeho dostavame chvaly ze to bol 'THE BEST WEDDING EVER' :-) P.s: 110% spokojnost a to si neviete ani predstavit aka som narocna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
marcelabrian môžeš mi prosím poslat kontakt na p.Ráceka?
Odpovedať
caute všetci
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Marcelabrian dakujem:-)žial už je obsadený:-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Neda mi nenapisat recenziu na Vladka Raceka, lebo nasa anglicko slovenska svadba z minuleho vikendu bola vdaka nemu obrovsky uspech. Neustale dostavam odkazy a pochvaly ako sa vsetci vyborne bavili a nasa svadba bola jednoznacne najlepsia na akej boli. Trochu sme sa obavali ci anglicka strana pochopi slovenske tradicie a zvyky ale vobec sme nemuseli. P. Racek je neuveritelny profesional a vsetko krasne vysvetlil s vybornou anglictinou. Dokonca sme ho na poslednu chvilu poprosili o preklad svedkovho prihovoru (dost rozsiahleho :-D ) a zvladol to na jednicku. Vdaka nemu sme nemali problemi s jazykovou barierou hosti, lebo vsetkych zabavil a dal dokopy pri velmi vtipnych a tradicnych hrach. Nase fotky su dokazom toho vsetkeho.... ani jedna tvar nie je bez usmevu! Ktokolvek si vyberie Vladka za starejsieho + DJa, verte mi, nebude lutovat, budete sa zabavat az do skoreho rana!!!!
Odpovedať
Rada by som touto cestou poďakovala p. Racekovi za vytvorenie skvelej atmosféry a zábavy na našej svadbe. Svadobní hostia sa spolu s nami tak dobre bavili, že sme to krásne potiahli až do 6.50 rána. V hoteli nám povedali, že to bola najdlhšie trvajúca svadba v histórii ich hotela. Takže nevesty, ak Vaši hostia a aj vy radi tancujete, neváhajte si starejšieho a Dj Vladka Raceka zarezervovať ihneď. :)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?