Čo robí starejší na svadbe?

Profilova fotka
Ahoj nevesticky! Vsade tu citam o tom ako a kde treba pozhanat Strajsich na svadbu. A teraz moja strasna otazka. Ja nemam sajnu kto to je a aku ma funkciu. Moh :-( li by ste mi s tym pomoct a vysvetlit mi to? Dakujem strasne
Odpovedať
je to vlastne zabávač a koordinátor celej svadobnej hostiny. ked je na svadbe napr. 100 ludi, kludne aj menej, potrebujes niekoho kto ich usmerni, zahlasi, kedy treba jest, vyzve ich do tanca, vymysli nejaku zabavu, spomenie si na krajanie torty :) spravi odobierku.... atd atd
Odpovedať
Profilova fotka
Starejší koordinuje priebeh celej svadby. Väčšinou prichádza so ženíchom k neveste, tam robí odobierku od rodičov, robí uvítanie pri vstupe do sály, prípadne rozbíjanie taniera ( záleží aké máte zvyky), počas svadby môže robiť rôzne hry, prípadne nejaké vstupy, o polnoci zvykne robiť odčepčenie a pod. Ak budete mať skúseného starejšieho tak ten Vám povie presne čo a ako. Keď je malá svadba, tak to môže robiť aj niekto z rodiny, ak väčšia potom by bolo lepšie starejšieho.
Odpovedať
Profilova fotka
Starejší je na to...aby Vás a Vašich hostí na Vašej svadbe zabavil :-) ...pozrite si môj profil a budete mať v tom jasno... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vážená pani Katarína katarina495 pokiaľ je toto vaša predstava o starejšom.. tak ja mám zase jasno v tom že vás by som nechcela ani zadarmo.. Súhlasím s tým čo napísali slancikovci pretože starejší v žiadnom prípade nieje zabávač .. alebo teda len zabávač. Jeho rola vychádza z histórie a má svoje opodstatnenie na svadbe .. keď chcem zabávača tak na to nepotrebujem starejšieho. Je v tom dosť veľký rozdiel.
Odpovedať
Bola som už na svadbe bez starejšieho,s trápnym a nezáživným starejším aj výborným starejším a keď to porovnám,tak tá tretia svadba bola naj naj.Všetci sa bavili,super atmosféra,vysoká úroveň...takže hneď po zásnubách som zháňala kontakt na Starejšieho Rastislava Hodouša a 30.11. si to všetci užijeme.Tým,že som videla jeho prácu,viem čo môžeme od neho čakať: profesionalitu,akčnosť,na svadbách nepije(aj takí vraj sú,čo sa ožerú a dovi dopo..),pozná slov.zvyky a je úžasný zabávač.
Odpovedať
Profilova fotka
@slovakiagirl na našej stránke si môžete prečítať rozhovor so starejším a možno si aspoň trošku vytvoríte ako takú predstavu. Ak by ste potrebovali v niečom poradiť kludne sa ozvite. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?