Aký je váš názor na starejšieho na svadbe?

ano ci nie?
Odpovedať
Ja mám starejšieho, myslím že je dobré aby bol na svadbe pretože pýta nevestu, robí prípitok a nejaký program na svadbe, všetko pekne zorganizuje, a moj vie napríklad hrať na harmoniku a spievať takže nám vyplní priestor v období prestávky DJeja ;-)
Odpovedať
@janazet29 ja si zase myslim, ze je to zbytocne - ovsem pokial to nie je niekto, koho poznate vy a kto pozna vas.... nam sa tohto "postu" ujali druzba s druzickou - teda nasi kamarati a podla mna je to ovela prirodzenejsie ako nejaka cudzia osoba, ktora ma robit zabavu (za peniaze)...ale ako sa vravi, kolko ludi tolko chuti. bola som na svadbe kde bol a aj kde nebol a ziadny rozdiel som "nepocitila"...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za starejšieho pretože ked si pozívam rodinu a priatelov tak preto aby sa bavili a užili si moju svadbu a nie preto aby mi tam niečo organizovali.. Nechcem sa dožiť toho že mi to neskôr vykričia že sa nebavili lebo muselie niečo robiť. A pri profíkovy mám istotu že tak ako si to dohodneme vopred tak to bude .. a keby sa niečo nepodarilo.. mám sa na koho vyhovoriť ;-)
Odpovedať
Ahoj, mi sme mali starejsieho z kruhu rodiny. On ma zabavu v krvi, takze ani na chvilku sme nezavahali. Mali sme aj koordinatorku svadby a samozrejme vsetko sme mali pod palcom aj my s manzelom, takze stryko nakoniec sluzil ako zabavac :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?