Ahojte, lepšie mať starejšieho alebo nie?

Profilova fotka
starejší okolie PN, poznáte niekoho dobreho?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som za to ze je lepsie mat starejsieho, ja mam Eugena Kaisera, je zo Samorina, pride nam robit starejsieho na svadbu do PN.
Odpovedať
Ahoj!No ono je to vec nazoru a priorit,my sme starejsieho mali a boli sme nadmieru spokojni!Svadobcania si nevedeli vinachvalit,bol to skvely recnik,tanecnik a zabavac-pripravil super program... Takze ja som jednoznacne ZA STAREJSIEHO!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja na mojej svadbe starejsieho vobec nechcem... Mne to pride velmi zastaralé, dedinske a trapne. Ale kazdemu sa paci nieco ine. Ja som par svadieb zazila a podla toho sudim, poväčšine to bolo na dedinách a par x som bola v mestách kde ho nemali a ta svadba nebola nudná ani nic pod. A tie stupidne hry no dakujem neprosím.
Odpovedať
Dobry starejsi je fajn,ale Peter Tazky su vyhodene prachy!
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to otazka toho ci mat starejsieho alebo nie..ale zasadne treba mat "koordinatora" svadby. Zazil som uz nespocet svadieb, s aj bez...a uprimne, vacsina tych, kde sa z akehokolvek dovodu rozhodli nemat "starejsieho" ani teda nikoho kto by mal na starosti priebeh svadby, bola ukazkovo nezorganizovana. X krat sa stalo, ze ludia nevedeli kde maju ist, kedy maju ist, atd atd. @monicalondon ma svojim sposobom pravdu, ak sa jedna o typicky dedinskeho starejsieho s otrepanymi prizemnymi vtipmi...to uz naozaj radsej tu neorganizovanost :) ...takze dobry starejsi je dobry..zly starejsi je zly :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola koordinator svadby, vsetci vedeli co mali robit a islo to hladucko... nam nechybal...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?