Všetky baby z Nových Zámkov

Vyzývam všetky nevesty z Nových Zámkov - SPOJME SA :-D ....
Odpovedať
1
2
7
@miminnka pripájam sa ako prvá :-D :-D :-D Čo ideme riešiť ? :-D
Odpovedať
@hello_kitty87 super :) vitaj :-D .... všetko ideme riešiť :-D.... svadbu máš v auguste 2013 ako vidim, my ešte nemáme presný dátum, chceme september,október..... čo si už stihla všetko vybaviť?
Odpovedať
@miminnka zatial máme rezervované miesto svadby, DJ a fotografku :-) :-) :-) Zatiaľ len zbieram inšpirácie, čo by som chcela a čo sa nám páči a je toho veľa :-) Myslím, že na ostatné máme čas budúci rok, 3 najhlavnejšie veci máme :-) Ale priznám sa, že som neodolala a ešte som kúpila také prútenné hniezdo na obrúčky :-) a čo ty?
Odpovedať
zatiaľ nič :), máme vyhliadnutých dvoch fotografov, ešte sa rozhodujeme; kameramana ani len netuším-nevieš niekoho dobrého tak okolo 300€? a miesto svadby sa ešte tiež rozhodujeme.. vy máte kde??...no a čo sa týka výzdoby tak som si rezervovala kamošku :)
Odpovedať
@miminnka pošlem ti do IP ;-)
Odpovedať
pripajam sa do skupinky :-) tiez by sme chceli svadbu bud.rok august, september, len este salu nemame vybratu...nemate nejaky dobry napad? :-)
Odpovedať
no my sme rozmýšlali nad Berekom, hotel Grand, reštaurácia Koruna, alebo Spirit...no a ešte tu je Panoráma nad Kovakom
Odpovedať
@czikata samozrejme to chceme všetko obehat, nech nám urobia predbežnú kalkuláciu :-)
Odpovedať
@czikata @miminnka Spirit milujem, neskutočne dobre tam varia, občas si tam zájdeme na večeru, romantika :-) :-) :-) Určite pekné miesto na svadbobnú hostinu... Tak držím palce, aby ste vybavili podľa Vašich predstáv :-) A to sme tu len tri budúce nevesty z Nových Zámkov? 8-)
Odpovedať
@hello_kitty87 len neviem či je tam priestor na tancovanie... este som tam nebola, ale čo som videla výzdobu a upravené stoly tak tam priestor žiadny nebol :-/ tak neviem ako to tam je..
Odpovedať
@miminnka no veď uvidíš, určite ti povedia ako to tam chodí, keď tam pojdeš osobne...skôr by som povedala, že záleží od toho ako dajú stoly, ale je to tam pre menej hostí...neviem koľko budeš mať...
Odpovedať
no tak do 45 ludí bude, ale potrebujeme veľký priestor na tanec, lebo ja ked to tam roztočím :-D @hello_kitty87
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miminnka my budeme mať 35 :-) ale na tancovačku sa teším aj ja :-D
Odpovedať
jujjj, Berek je krasny, my sme tam boli, aj by sme tam chceli svadbu, ale ta cena :-( Panorama je mala pre nas, a Koruna, no nic moc podla mna...
Odpovedať
@czikata Korunu teraz prerabajú videla si?
Odpovedať
videla som :-) ...a spirit je kde? kolko ludi sa tam zmesti? my budeme mat asi 70 ludi...
Odpovedať
tak aj ja sa pridavam,konecne sa tu otvorila takato tema.Uz som si myslela,ze v NZ nie su svadby :-D .A saty ste uz boli poskusat???Ja som uz nevydrzala a pobehali sme aspon dva salony s kamoskou ;-)
Odpovedať
@nanika09 to som si myslela aj ja :))) šaty ešte nie, začnem skúšať niekedy december, január :)... do októbra čas, zatial len vyberám, ktoré salóny navštívim :-D
Odpovedať
@nanika09 v akých salónoch si bola?? kde budete mať hostinu? :-)
Odpovedať
@nanika09 ja som zistila, že kolekcia, ktorú chcem, je len v jednom salóne v Nitre, aj som bola pozrieť, ale oficiálne pôjdem až január, február skúšať a rezervovať ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@miminnka ja si inak nebudem poziciavat (pravdepodobne) ale sit na mieru.Ale to skusanie si aj tak nemienim nechat ujst,ved to je raz za zivot ;-) .Inak bola som v Michelli na Tureckej.Celkom lacne,mali tam aj pekne ale ani jedny neboli tie prave.A potom som bola v Elite,ale strasne drahe nato,ze tam nemaju az tak pekne saty.Ako su pekne,ale nie na 550euro :-| @hello_kitty87 a ktora to je kolekcia???Nie nahodou v diamonde si bola?Ten celkom chvalia :-)
Odpovedať
takze takto budu vyzerat moje satocky,ak si to dovtedy nerozmylsim :-D .Inak v Grande bude hostina
Odpovedať
@nanika09 nie salón Lilienne v OC Centro a je to Disney kolekcia :-) :-) :-) Také krásne princeznovské šatky tam majú :-)
Odpovedať
@hello_kitty87 spirit je kde v Zamkoch? ja som tam este nebola :( a viete mi poradit, kde su svadobne salony v Zamkoch? byvame v Bratislave a Zamky az tak moc nepoznam :(
Odpovedať
mne sa najviac páčia šaty v salóne Diva a Nicole v Bratislave, ale mam jedny vyhliadnute čo sú aj tu v Bielom Salóne a pôjdem sa pozrieť aj do Scanii.. asi najviac sa mi pacia modely Pepe Botella, ale tak je požičovné až do 800 € :-|
Odpovedať
@czikata je to na ulici Gábora Bethlena, z Nábrežnej ulice odbočíš pred rešitkou Chilli doľava :-) V Zámkoch som v salónoch nebola, nepočula som veľké chvály...ja môžem odporučiť Lilienne v Nitre ako píšem vyššie...
Odpovedať
@hello_kitty87 dakujem pekne :-) kuknem do nich o 2 tyzdne a potom vam poviem skusenosti :-) pocula som este aj o 1 salone v Galante a Tesedikove...a pozicovne je od 150-180€...skocim aj tam a uvidime..mne sa paci DIAMOND salon v Nitre, krasne saty maju.
Odpovedať
v diamond maju krásne šaty... baby akože mňa najviac štve, že na modelkách to vyzerá úplne super...a potom si to na seba oblečie normálna baba a niektoré tie modely vyzerajú úplne inak....
Odpovedať
@nanika09 môžem ťa poprosiť napíšeš mi do IP, kolko platíte na osobu v Grande a čo v tom máte? dakujem
Odpovedať
Ahojte dievcence,. Mozem sa aj ja pridat? Sice byvam v zahranici, svadbu budem mat v Zamkoch nabuduci rok v auguste. Mohli by ste mi poradit nejaku dobru kadernicku a tiez nejakeho dj? Nic tam nepoznam ohladom tychto veci, takze akakolvek vasa rada by mi bola velkou pomocou.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?