Vaše referencie na reštauráciu Romantik v Dolnej Strede

Ahojte, chcela by som vediet, či máte nejaké názory, skúsenosti s Romantikom...moja sestra bude mať svadbu a dohodli sme sa, že jej pomôžem vybrať miesto hostiny....našla som túto reštiku, no nepoznám ju vôbec... na fotkách sa mi to celkom páči, ale chcem jej to najlepšie miesto... tak, keby niekto vedel, prosím odpíšte! Ďakujem!
Odpovedať
ahoj, ja sice nemam skusenost so svadbou tam, ale mali sme tam oslavu 50-ky, a boli sme velmi velmi spokojni! Personal bol mily, jedlo bolo super (ale toto vsetko sa mohlo medzitym zmenit, oslava bola takmer pred dvoma rokmi) a bolo celkovo dobre, vsetci boli ustretovi, ja myslim ze budete spokojni. maju tam viac miestnosti, okrem nasej oslavy tam boli este dve svadby, jednina vec co bolo trosku blbe bolo ze nas prisiel casnik o pol 6 rano upozornit ze mame byt tichsie, lebo nad nami spi tehotna nevesta :-D :-D :-D ale inak super, a okolie je nadherne, je tam krasna zahrada.
Odpovedať
Profilova fotka
@josik Ahoj, my tam budeme mat svadbu 22.9., pani majitelka je mila, pomoze s cim moze, nam doporucila Dj a dokonca mu hned zavolala a vybavila ho. Varia tam dobre. Dufam, ze to vsetko dobre dopadne :-). A hlavne cenovo su velmi v pohode. Ak mas dalsie otazky, tak ma napis.
Odpovedať
@petik30 tiez tam mame svadbu a tiez si myslim, ze je to to najlepsie co na okoli je, hoci iste veci ma sklamali trosku, ale som si ista, ze nic lepsie nenajdes. Ceny relativne v pohode, prostredie nadherne, jedlo fantasticke.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx Co ta sklamalo?
Odpovedať
@petik30 to co som ti uz pisala cez ip moja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx aha :-) . Obcas si treba niektore veci pripomenut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx mohla by som aj ja vedieť čo ťa tam sklamalo? teda keď to nie je tajné... romantik je favoritom pre mňa :)
Odpovedať
dakujem vam velmi pekne presvedcili ste ma :)
Odpovedať
jedine co je tam dobre, je zahrada
Odpovedať
mali sme tam nasu svadbu a boli sme maximalne spokojni. a hostia si to chvalia este doteraz. keby som sa mala teraz vydavat, znovu by som si ich vybrala. ked mate konkretne otazky, tak mi napiste do IP, ale upozornujem ze ta svadba bola v 2009.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?