Termín 9.7.2016 - ako ste na tom s prípravami?

Profilova fotka
Ahojte Dievčence, otváram tému na náš dátum, ak teda niekde nieje :). Ako ste na tom s prípravami, a kedy budete roznášať oznámenia a pozvánky? My máme SR-ČR svadbu, takže to riešim s predstihom. Čo zvyky? A ako sa vlastne tešíte na svoj deň? :)) Veronika
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám 30.07 :) a osobne budeme dávať pozvánky aj do CZ pôjdeme :) Zvyky budú všetky :) Tešíííím :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ja mam 9.7. :-) oznamenia som si urobila sama, ozdoby na auto kupene,tiez dekoraciu,obrusy a masle uz mam, ozdobne papiere na muffiny ako darceky a kreativne kutiky pripravene... :-) vsetko objednane aj fotograf,sala, kameraman, DJ...uz len kadernicku,bus,popolnocne a pre zenicha oblek,k tomu drobnosti este a dovyrabat na stol a foto kutik len to budem robit mesiac pred... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zvyky mame zacepcenie,klasika... prvy tanec,druhy-nacvicime tango a dame aj redovy tanec, ja moc zanho nie som ale snubenec chce... a vy ako s tradiciami? :-) budete mat svadbu na SVK? :-)
Odpovedať
Ahojky, my máme tiež 9.7. :) naša svadba teda nebude moc veľká a ku podivu je tiež SR-ČR :) priznám sa že u nás to ide celkom pomaly pretože ešte píšem diplomku a čakajú ma štátnice. Čo vám ešte chýba?
Odpovedať
Profilova fotka
@d13 Ahoj, tak nám toho ešte chýba. Prakticky sme sa nejako zasekli, a teraz vyberám šaty, riešime prstene a potom vlastne oslavu na sále. No uvidíme. Uteká to, našťastie teraz už máme hotové oznámenia, a pojdeme pozývať cez víkend, tak sa zas pohneme:) Nezávidím Ti štúdium, ale zas aspoň nemusíš riešiť hlúposti a trocha si vyvetráš hlavu, či? Odkiaľ si? Akoto, že máte ČR-SR svadbu? Odkiaľ ste? Ja Kysuce, moj Milý Jablonecko:)
Odpovedať
Neboj, aj u nás toho ešte plno chba :D nemáme prstienky a ani oznámenia. šaty našťastie už mám a to celkom dlho a teraz pri tom všetkom sa snažím nepribrať aby som sa stále do nich vošla :D Öbčas si možno trošku vyvetrám hlavu, ale často sa mi stáva že už proste nemám na nič n áladu...inak ja som z Rajca (takže nie až tak ďaleko od teba) a milý je z Vysočiny :)
Odpovedať
@korytnaccka my máme tiež 9.7 :) a už sa neviem dočkať :) Niektoré oznámenia som rozdala minulý týždeň a ostatné pomaly poroznášam :) čo sa týka príprav tak snáď už máme všetko, po obrúčky idem práve zajtra :) tak sa tešííííííííííííííííííím :) Menovky na stoly, krabice na koláče, výzdoba na auto (takmer celá), svadobné šaty, popolnočné šaty a rôzne dekorácie.... tak snáď všetko :) a ty si ako na toom ?
Odpovedať
Profilova fotka
@simkka19 @d13 @haluta @efculka6 Ahoj dievčatá, som rada, že sa nám to už blíži. Práve sme boli na Slovensku pozývať a som sa pobavila, pretože sa nás pýtrali , že či robíme veľkú svadbu, No a my, že nie, pozývame málo ľudí, ale bude nás 100 :)) Vzužili sme český zvyk a chodili s koláčikmi, bolo to strašne milé a užili sme si to. Teraz ešte ČR strana a pozvánky budú hotové. Inak sme doladili organizáciu, musím si objednať kaderníčku, make up, a teraz dolaďujem šaty. Riešim, či šampaň, či biele. :) Ale to doriešim tento týždeň, je najvyšší čas. Rovnako ako prstienky. Tam sme mali zas dilema aké zlato, pretože Vám poviem, nikdy som si nemyslela, že je taký obrovský výber. :)) A už sme mali vybrané biele a nakoniec bude asi žlté zlato. Až to budeme mať hotové komplet, pripravím album. Myslím, že sa teším aj trocha stresujem, ale je to nárazové. Simkka19 , si Borka, že máš takto všetko! d13 to je super, si spoza kopca. :) A máte svadbu na SVK?
Odpovedať
Ahoj, myslím, že ti to dobre ide :) My sme akorát včera tiež boli pozrieť prstienky, máme tipy, ale ešte uvidíme. Mne sa páčil jeden s takým malým srdiečkom :D A teraz riešime pozvánky. Včera som bola aj natešená, z internetu som si objednala také malé srdiečka ako dekoráciu, tak mi už prišli :) cez víkend som už aj topánky v Žiline v auparku zohnala, no sú fakt parádne :) Hej, svadbu máme na Slovensku, berieme sa v Rajci a oslavu máme v Raj. Tepliciach, to je len kúsoček. Inak, vy máte SR : ČR hostí 1:1 či je niektorých výrazne viac?
Odpovedať
Profilova fotka
@d13 No je to u nás cca 55:47, ale u tých mojich (55) je už aj kameraman, fotografovia, DJ a podobne. takže je to asi pol na pol. :) Ja mám so srdiečkom zásnubný a je krásny, topánky ešte nemám, lebo neviem aké šaty. Ale mám po sestre biele, čo by som mohla použiť, sú krásne a moja veľkosť. Akurát ak bude šampaň, budem pozerať iné. :) Ako ubytovávate ČR hosttí? A platíte im ubytovanie?
Odpovedať
U nás bude asi trošičku viac mojich, ale tiež asi vďaka kameramanovi atd...takže sme na tom podobne, ale nás teda bude oveľa menej :) Hostí ubytujeme v izbách, ktoré patria tým istým majiteľom ako aj reštaurácia a je to len kúsom odtiaľ, takže to máme v poho...a zaplatíme im to :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?